Kuutamoa katsomassa

saaressa Arki saaressa, Borderterrieri 4 Comments

Tänään oli upea täysikuu. Käytiin koirien kanssa iltakävelyllä kalliolla ihailemassa täysikuuta. Oli täydellisen rauhallista ja tyyni meri vain korosti tunnelmallisuutta. Pipo lähti jonnekin katselemaan pimeällä liikkeelle lähteviä hiiriä ja pentu hengaili rannassa raa’alla tomaatilla leikkien. Hetken molemmat koirat tulivat rantaan istuksimaan ja katsomaan ohi ajavaa venettä. Vielä oli vesillä muitakin kuin Jaakko, jota odotin kotiin lautalla Kirkkonummen suunnasta. Lautta oli jälleen päässyt mukavalle grillireissulla. Ihana ilta!

Frendit!

Kaverukset!

20160915_22171738_kuutamo_sompa_pipo

Sataman kauniit valot!

Sataman kauniit valot!

Comments 4

 1. Voi miten ihanan tunnelmallisia kuvia!! Sitä samaa täyskuuta piti täälläkin vahtia niin, ettei meinannut nukkumaan malttaa. Hetki sitten oli myös kaunis aamunavaus taivaalla, kun nouseva aurinko sopivasti värjäsi pilvien reunat ja ruskaan kääntyvät vaahteroiden latvat. Mukavaa syyspäivää ja viikonloppua!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Jätä terveiset saareen!