”Hei, katoppa kuinka hieno paikka.
Myydäänkö meidän asunto ja muutetaan tuonne saareen?”

Katsoin hetken kuvia ja totesin että mikä ettei.

”Ootko tosissas?”
”Joo.”

Se oli menoa ensi silmäyksellä tai oikeastaan jo päivää ennen ensi silmäystä kun kiinnitimme huomiomme myynti-ilmoitukseen. Kävimme katsomassa paikkaa kerran ja omistajan selän takana kävellessämme näytimme toisillemme peukkua. Hetken kuluttua jätimme tarjouksen ja seuraavana päivänä laitoimme oman asuntomme myyntiin. Neljän viikon päästä soudimme saareen katsomaan minkälainen seikkailu lähinnä vitsinä lauotusta heitosta alkoi.

Elämä muuttui aika paljon ja saari toi mukanaan paljon uusia asioita. Blogin kirjoittamisen aloitin melkein vuosi sen jälkeen, kun saari saapui elämäämme. Oli sellainen tunne, että nämä hetket kannattaisi dokumentoida. Niinpä olen kirjoittanut minun, Jaakon ja pikkukoirien saariseikkailuista arkisia ja vähemmän arkisia asioita muistiin. Välissä ehdimme käydä myös pitkällä purjehdusmatkalla Karibialle, jonne blogi seurasi mukaan. Jos purjehdus Karibialla kiinnostaa, alkaa blogin matkakertomus täältä. Lähes vuoden reissun jälkeen oli ihana palata kotiin katsomaan mitä pienelle paikallemme kuuluu. Koskaan ei ole kotiinpaluu tuntunut niin hyvältä.

Toivottavasti nautit seurastamme!

Annika, Jaakko ja piskit

WP_20130602_002

Saimme vieraita jo ensimmäisenä viikonloppuna. Rannat olivat kurtturuusujen valloittamia.

WP_20130602_019

Saunan aidalla on hyvä poseerata.

WP_20130828_013 (2)

Yksi aamuista, jolloin teki mieli viivytellä töihin lähtöä.

Saaressa facebookissa

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Comments

 1. Hei sinne jonnekin! 🙂 Sähköpostiini oli tullut viesti liittymisestäsi blogini seuraajiin, lämpimästi tervetuloa!

  En ainakaan myönnä, että olisin mitenkään kateudesta vihreä 😉 …upeaa, että olette päässeet kiinni unelmaan, johon me olemme vielä vuosia matkalla. Meillä kun on nuo ”jarruvaunut”, joita emme viitsi repiä tässä vaiheessa juuriltaan…mutta aikanaan, hope so! 🙂

  Vaikuttaisi siltä, että teillä on asenne kohdallaan asettuessanne saaristolaisiksi…ja ihan oma saari, WAU!
  Näyttäisivät maisemanne hyvinkin samantyyppisiltä kuin missä itse olemme liikkuneet…

  Onnea saaristolaiselämäänne! Lupaan seurata blogiasi ja päästä tunnelmaan myös sitä kautta 🙂

 2. Voi kivaa, että aiheet osuvat kohdalle! Meille saari tupsahti vastaan aivan yllättäen, emme todellakaan olleet suunnitelleet muuttoa ”maalle”. Joten ehkäpä se saaristo tulee teilläkin elämään mukaan ennalta varoittamatta.

  Ei meillä ihan omaa saarta ole. Tai no, tähän paikkaan kyllä kuuluu pikkusaari, mutta sitä ei varmaan lasketa. Meidän saaressa on pari muutakin asukasta ja mökkiläistä, jotka kutsuvat tätä meidän saareksi. 🙂 Mutta naapurit ovat vain plussaa, koska ensinnäkin sattuvat olemaan aivan erinomaista sorttia ja toisekseen on ihan kivaa, että ympärillä on välillä ihmisiä.

  Tsemiä omaan seikkailuun kohti merta!

Jätä terveiset saareen!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.