Puutarhurin juhlamekko

In Barbados by saaressa3 Comments

Jokaisessa blogissa kuuluu olla vähän muotia, ei hätää, ei tule päivän asu-kuvaa. Mutta löysin saaren kiertoreissuilta täydellisen puutarhurin mekon punaiselle matolle! Jos siis hengailisin punaisilla matoilla. Mitä en tee. Mutta silti, voiko olla hienompaa! Yläosa on aivan ruohomaista jotain juttua ja alaosahan on ihan hillitön!

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

0

Comments

  1. Aivan olisi täydellinen Annikalle! Ostetaan vaikka saareen pätkä punaista mattoa, jos se on välttämätön edellytys puvun käyttämiselle. Mitähän moinen unelma maksaa? Ehkä hinnan lisäksi toinen pikkuongelma tulisi puvun kuljettamisesta purjeveneellä ja lentokoneella kotiin 🙂 Täytynee siis suunnitella idean varastaminen ja ryhtyä kasaamaan samantyylistä kotitarpeista. Hmm… jossain minulla on varmasti kangasvarastossa tylliä….

  2. Ei tarvitse muuta, kuin saareen palattuasi kasvatat hortensiapensaan tai sitten kynit isän pensaan kukista. Yläosan ainekset lilluu varmasti valmiina odottamassa rannassa. Voimme sitten yhteistyönä rakentaa puvun valmiiksi päällesi, kuvata ja lopuksi uittaa sinut ja luomumekon kuin meren-neidon ikään. Helppo juttu, kun suvusta löytyy käsistään käteviä enemmänkin, tädit ja kaikki!

Jätä terveiset saareen!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.