Vene-lehti kirjoittaa Atlantin ylityksestä!

In Atlantti, Purjehdus by saaressa

Uusin Vene-lehti on tainnut juuri ilmestyä. Mukana on juttua ARC:ssa olleista suomalaisista veneistä, meistä muiden mukana!

Olen nähnyt jutun sinä aamuna, kun lehti meni painoon. Jännitti vähän lukea, että mitähän suuria viisauksia tulikaan lauottua, kun sain haastattelupuhelun Suomesta istuessani aamupalalla St Lucian Rodney Bayn rantabaarissa. Ainakin ympäristö oli oikea, sillä samassa paikassa istuttiin aamupalalla yli kuukautta aikaisemmin, kun olimme purjehtineet maaliin. Siinä välissä olimme vain käyneet purjehtimassa Grenadalle ja takaisin. Ehkä tuo yli kuukauden cruisailu vaikutti siihen, että olen haastattelussa näköjään painottanut jonkin verrankin Atlantin ylityksen cruisailupuolta. Jutun lukemisen myötä tuli mieleen myös se kilpailullisempi puoli; lukuisat taktiikkapalaverit, joissa mietimme miten kilpailijat kampitetaan, sijoitustietojen odottaminen ja niiden ääneen lukeminen asiaankuuluvine hurraahuutoinen, pettymys kun Kings Kakadu ja Peter Von Seestermühe ajoivat meistä ohi… Turhautuminen ja kiukuttelu, kun ei vain TUULLUT! Että ehkä me oltiin sitten vähän kilpailuhenkisiäkin… 😉

Tuuli tai ei, ruoka ja etenkin pannukakut saa aina hymyn korviin! Seuraavalla Atlantin ylityksellä onkin mielenkiintoista, kuka tekee yhtä hyvät pöperöt kuin Axel?

Tuuli tai ei, ruoka ja etenkin pannukakut saa aina hymyn korviin! Seuraavalla Atlantin ylityksellä onkin mielenkiintoista, kuka tekee yhtä hyvät pöperöt kuin Axel?

Jutusta taisi jäädä puuttumaan meidän miehistön jäsenten nimet (tosin en ole lehteä nähnyt, joten mene ja tiedä!). Kiitokset turvallisesta, superhauskasta ja voitokkaasta ARC:sta kuuluu tietty Jaakolle ja lisäksi Perttu Rönkölle, Ville Rimpiläiselle, Ville Tikkaselle, Mikko Hietalalle ja Axel Åkerlundille. Ensimmäinen Atlantin ylitys ei olisi voinut olla hienompi, hauskempi tai superimpi! Tää jengi on TIMANTTIA!! Olen kirjoittanut miehistöesittelyn reissun jälkeen, klikiti klik!.

No kuka nyt tämän joukon kanssa ei lähtisi Atlantin ylitykselle?! Axel on kameran takana ja Rimpiläisen Ville on vielä matkalla Las Palmasiin.

No kuka nyt tämän joukon kanssa ei lähtisi Atlantin ylitykselle?! Axel on kameran takana ja Rimpiläisen Ville on vielä matkalla Las Palmasiin.

Jos haluat fiilistellä meidän Atlantin ylityksen purjehdusta, alkoi raportit ARC-kisasta marraskuun puolivälissä. Ensimmäisessä stoorissa jännitetään kisan alkua, se löytyy täältä. Siitä sitten eteenpäin voi klikkailla ja uudelleenelää meidän ylitysretken!

PURJEHDUSMATKAN SEURAAMINEN

Atlantin ylityksen jälkeen hyvästelimme miehistömme ja jatkoimme purjehdusta kohti Grenadaa. Grenada oli reissumme eteläisin piste ja sieltä olemme jo tulleet takaisin ylös Barbadokselle. Olemme olleet pitkästä aikaa vain paikoillaan, 3 viikkoa on vierähtänyt Barbadoksella helposti. Pakkaamme kohta veneen taas purjehduskuntoon ja lähdemme seuraavaksi Ranskaan. Okei, okei, Martiniquelle vaan. Olen tässä harjoitellut kieltä, koska olen ymmärtänyt, ettei siellä muuta puhuta. Ihan vielä en ole niin pitkällä, että osaisin hoitaa tullimuodollisuudet en frances. Totta puhuen, osaan sanoa vain, että mitä kuuluu ja kiitos hyvää, entä sinulle. Hehe, katsotaan kuinka pitkälle sillä pääsee!

Seuraavan Atlantin ylityksen teemme toukokuussa, kun lähdemme Bahamalta Bermudan ja Azorien kautta kohti Eurooppaa. Sitä ennen ehdimme vielä moneen seikkailuun! Jos haluat seurata blogiamme vähän tarkemmin, onnistuu se klikkailemalle itsensä meiliseuraajiin postauksen lopusta tai blogilistalta.

Ruorimies ja auringonpaiste! Tätä on odotettavissa vielä muutama kuukausi!

Ruorimies ja auringonpaiste! Tätä on odotettavissa vielä muutama kuukausi!

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

0