Ihan eri suunnat

In Koirat by saaressa

Uhkaa mennä vähän koirapainotteiseksi, mutta menköön. Koirien aamurutiineihin kuuluu ajaa ensin lokit pois saunan katolta ja sitten ne kipittävät pikkusaaareen ajamaan lokit merelle. Tänään aamurutiinin kakkososassa tuli selvästi erimielisyyksiä. Ne pysähtyivät kivisillalle, eivätkä osanneet päättää mitä tehdä. Toinen oli menossa saareen ja toinen päätti kesken kaiken kääntää selkänsä koko jahdille. Siinä ne sitten jököttivät. Tuli mieleen vaikkapa joku parisuhteen riitatilanne, jossa molemmat ovat päättäneet oman kantansa, eikä joustoa kumpaankaan suuntaan ole kovin helposti luvassa. Itsellänihän ei henkilökohtaista kokemusta tällaisesta ole. Tietenkään. Muilta olen kuullut.

SavedPicture-201441601744.jpg

”Minä en ainakaan tule mihinkään saareen juoksemaan joidenkin tyhmien lokkien perään!”

 

 

0