Omakuva itselaukaisimella – loistoidea!

In Uncategorized by saaressa

Aurinko paistoi vielä mukavasti kun pääsin töistä kotiin. Niinpä päätin vikkelästi toteuttaa kuningassuunnitelman ja tehdä mustikkakermarahkaa ja retkeillä eväiden kanssa pikkusaaressa. Kävelin eväslaatikon kanssa saareen ja istahdin kalliolle. Koirille nakkelin koiranruokanappeja etsittäväksi, ettei niiden tarvitsisi olla niin surkeana kateudesta rahkan äärellä. Surkeana olikin tällä kertaa Jaakko, joka istui vielä töissä. Päätin ottaa hänelle valokuvan siitä kuinka huippukivaa meillä oli ja siitä että hänelle on mustikkarahkaa odottamassa  jääkaapissa, kunhan pääsee kotiin.

Eväslaatikosta tuli hyvä kamera-alusta lumialle ja sitten vain kuvaamaan. Toisen kuvan kohdalla ehdin juuri istahtaa kalliolle kun kännykkä lähti liukumaan eväslaatikon päältä kalliolle. Ehdin huudahtaa eiiii, kun puhelin jatkoi matkaansa mereen ja pysähtyi puolen metrin syvyyteen kallion koloon. Syöksyin perään ja kastelin puolet vaatteistani puhelinta onkiessa. Puoli tuntia sitten olin nauranut ääneen pikkukoiralle, joka törmäsi kivisillalla jalkoihini ja tipahti mahaa myöten rantaveteen. Nyt ei mereen tippumiset naurattaneet enää yhtään. Lusikoin rahkan pikaisesti suuhun märät vaatteet päälläni ja päätin mennä vaatteiden vaihdon jälkeen kasvimaalle kokeilemaan onneani. Ainakaan purjontaimet eivät hyppäisi viljelylaatikosta mereen?

SavedPicture-2014416191829.jpg

Kuinka tyylikäs kuva – it was really worth the trouble!

0