Terät pyörii koko päivän

In Arki saaressa, Piha by saaressa

Jee, olemme saaneet blenderin! Tai tarkemmin sanottuna Jaakolla on ollut Kitchen Aidin vanha malli koko ajan, mutta siitä on puuttunut lasikulho (koko ajan). Alkuviikosta sain jonkun inspiraation ja selvittelin maahantuojalta mistä saan tuon vanhan mallin lasikulhon näppärimmin. Parissa päivässä posti toi paketin! Olin lievästi sanottuna innoissani ja ostin kaupasta 1,5 kassia erilaisia hedelmiä, marjoja + pähkinöitä, joiden ajattelin sopivan smoothieen. Mikä oli sitten ensimmäinen valmistamani pirtelö? Ei todellakaan mikään superterveellinen vihersmoothie, vaan jo lapsuudesta tuttu banaanipirtelö. Vaniljakermajäätelöä, banaania, maitoa ja surrur! Aika hyvää.

WP_20140426_009

Kookoslastut sopii hyvin meikäläiselle, makea nimittäin maistuu. Tällä smoothiella pärjäsi yllättävän pitkälle päivään ennenkuin tuli nälkä!

Mutta ei tässä sentään koko päivää tehty vain pirtelöitä. Oikeasti meillä pyöri koko päivän oksasilppuri ja moottorisaha. Meiltä kaadettiin pari päivää sitten puita, joiden mukana lähti 7 oikeasti isoa puuta. Kaataminenhan on se pikkuduuni, mutta tämä raivaaminen… Tosi kivaa! Juups! No, ihanaa kun pihalle tulee aurinkoa.

WP_20140426_017

Pätevä vehje, vaikka havupuiden oksien tuuheat neulasryppäät eivät menneet mukisematta läpi. Niiden osalta päädyttiin polttamiseen.

0