Kaksi konkelokaulaa

In Linnut, Luontobongaus by saaressa

Kahdeksan aamuista on jotain hyötyäkin, näkee nimittäin aivan eri asioita aamulla kuin normaaliaikaan herätessä. Tallustelin viljelylaatikoille päin aikomuksenani avata kasvikuution luukut kunnolla, jotta taimet ei tukehtuisi päivän aikana. Kun lähestyin rantaa, nousi kaksi kaulaa kaislikosta. Kaksi joutsenta nukkui toistensa viekkusissa kaislapatjalla noin 15 metrin päässä rannasta.

Komensin koirat kauemmas ja hiivin lähemmäs ottamaan kuvaa. Joutsenot katsoivat minua ensin epäluuloisesti, mutta toinen niistä oli niin väsynyt, että laittoi pian pään takaisin tyynylle. Mietin, että olisko siinä ihan pesä, koska illalla näytti, että kohdassa oli vähän pesän tynkää. Mutta toisaalta, jos se on pesä, niin yllättävän vähän ne siellä hengaavat. No, kohtahan sen näkee!

WP_20140522_07_37_38_Pro

0