140 km

In Urheilu by saaressa

Osallistuin vähän aikaa sitten Tour de Helsingin facesivuilla veikkaukseen, jossa piti arvata uuden Bianchin kisapyörän paino. Koska homma on niin sanotusti verissä (heh, vitsivitsi), arvasin painon 10g tarkkuudella oikein. Veikanneiden kesken oli kaikenlaista arvontaa ja sain juuri ilmoituksen, että voitin  TdH-pyöräilylippiksen, pyöräilypaidan ja osallistumisen Tour de Helsinkiin. Niin, että anteeksi mitä voitin? Osallistumisen?

Niille, jotka eivät tiedä, niin Tour de Helsinki on pyöräilytapahtuma, joka lähtee Velodromilta ja päättyy Velodromille. Siinä välissä ajetaan 140 km pitkin seutukuntia. Juup, kyllä kyllä, 140 km. No mutta eihän tässä mitään. Olen pyöräillyt tänä kesänä yhteensä 30 kilometriä ja lenkki tuli tehtyä sattumalta juurikin tällä viikolla. Lenkin aikana ketjut lähti irti kesken ylämäen, sen sijaan klossi ei lähtenyt irti polkimesta ja kaaduin pyörän kanssa pientareelle. (Tyylikästä!) Ylipäätään pyörästä lähti sellainen kitinä ja vinkuna, ettei koskaan. Toisaalta pyörä on pienempi huoli, sen saa aina kuntoon.

Entäs sitten tämä grillailuun, Nokian Panimon omenasiidereihin ja jäätelönmaisteluun kesän aikana keskittynyt kuski. Miten se saadaan kuntoon? TdH ajetaan kahden viikon päästä sunnuntaina.

Oijoi, täytyy vähän pitää itsensä kanssa strategiapalaveria ja pohtia asiaa!

SavedPicture-2014815203127.jpg

Pätkikset, turkinpippurilakut ja suurimman osan Lontoon rakeista olin jo syönyt. Pitkä pyörlenkkihän kuluttaa hulluna energiaa, joten on ihan hyvä vähän tankata jo tässä strategiavaiheessa!

Reittikartta

Tuo pitäisi ajaa…

SavedPicture-2014815204149.jpg

…ja tuonne varmaan pistää öljyä ja jottain!

0