Sopiva hetki etätyölle

In Jäätilanne, Talvi by saaressa1 Comment

Rits, plumps, rats… Jää juttelee, kun käyn päivällä pikaisesti kuvaamassa harmaata ilmaa. Olen suorastaan superonnekas, sillä pystyin jäämään etätöihin sekä maanantain että tiistain ajaksi. Ja miksi se on onnekasta? No, katselin vähän ikkunasta ulos ja jäälle meno ei sitten yhtään kiinnostanut. Se on alkanut elää ja pitää jotenkin keväistä ääntä.

Maanantaina Jäimme hauvojen kanssa katsomaan, kun Jaakko potkutteli töihin. Maanantaina jää oli vähän haperon näköistä, mutta vielä ihan ok.

Maanantaina Jäimme hauvojen kanssa katsomaan, kun Jaakko potkutteli töihin. Maanantaina jää oli vähän haperon näköistä, mutta vielä ihan ok.

Sompaa ja Pipoa harmitti, mutta tottelivat kuitenkin, eivätkä rynnänneet jäälle.

Sompaa ja Pipoa harmitti, mutta tottelivat kuitenkin, eivätkä rynnänneet jäälle. Kuvittelen, että se johtuu hienosta koulutuksesta. Mutta ei borderikaan ihan hölmö ole. Olisivat joutuneet uimaan ensin pari metriä!

Tiistaina aamu aukeaa harmaana.

Tiistaina aamu aukeaa harmaana.

Koko lahdelle oli noussut vettä jään päälle.

Koko lahdelle oli noussut vettä jään päälle.

Rannoilla on aukkoja, joissa jäätä ei enää ole.

Rannoilla on aukkoja, joissa jäätä ei enää ole.

Sitten on vähän isompia aukkoja, potkutelureittimme menee 15 metrin päästä tämän aukon reunaa.

Sitten on vähän isompia aukkoja, potkutelureittimme menee 15 metrin päästä tämän aukon reunaa.

Laiturin päästä eteenpäin on vain vettä ja harmaata.

Laiturin päästä eteenpäin on vain vettä ja harmaata.

Olemme pohtineet pitäisikö laskea Busteri jäihin uudestaan. Se rikkoisi taatusti jään, joka näyttää pikkuisen haperolta. Mutta tiedättekö kun ei jaksaisi joulujärjestelyiden keskellä alkaa venehommiin. Ja toisaalta saaren toisella puolella on vahvempi jää, sieltä pääsee varmasti pidempään maihin.

20161220saa

Forecan sää ei kyllä lupaile meille mitään pikaisia pakkasiakaan. Mielenkiintoista nähdä sulaisiko tämä jää vielä kerran pois ja tulee sitten tammikuussa uudestaan? Taidan ottaa neuvoa-antavan glögin, hieman piparkakkuja ja miettiä miten lähden huomenna töihin. Mukavia jouluvalmisteluita kaikille!


SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin

Jaa facebookissa

0

Comments

  1. Hui, hui ja hui! Saat taasen itse sijoittaa minun kommentit oikeisiin kohtiin 🙂
    Onneksi sain Turun reissulla sen verran kovan flunssan (tai rokotteen ansiosta loivennetun influenssan), ettei juuri muutenkaan tarvitse yöllä nukkumista yrittää. En siis pääse tällä kertaa unettomista öistäni syyttämään teidän jäätilannetta 🙂 Miten ne kelirikkoveneet? Tarvitsevatko vielä hiukan enemmän jään päällä olevaa vettä uimasyvyydeksi vai kulkisivatko noissa vesissä, jos veneessä olisi kunnon keksi, millä kiskoa sitä eteenpäin?

    Tulimme eilen illalla kotimaisemiin. Muutama sentti lunta oli täällä vielä jäljellä aiemmista sateista, mutta nyt näyttää aika vahvalta ennusteelta mustan maan jouluksi. Kauhean liukkaita paikkoja on kulkureiteillä, joissa aiemmin polkeutunut jää ei vielä ole sulanut.
    Turvallista, rauhallista, turvallista, ihanaa, turvallista, tunnelmallista ja turvallista 😉 joulunvalmistelua ja jäillä liikkumista teille toivottelee Leena ja lisää myös Reijon terveiset

Jätä terveiset saareen!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.