Synttäriyllätys ja ensimmäinen kylpy meressä

In Arki saaressa, Koirat by saaressa

Istun junassa ja teen kouluhommia. Jaakko soittaa ja jutellaan niitä näitä kun juna tulee Kouvolaan. Jaakko ilmoittaa, että nyt kamat kasaan ja hyppäät Kouvolan asemalla pois, sillä nyt alkaa synttäriyllätys! Vedän hirveällä kiireellä läppärit ja muut laukkuun ja hyppään ulos Jaakon halaukseen. Tänään en pääsekään kotiin vaan matka jatkuu kohti tuntematonta!

Sen verran kuulin saariseikkailusta, että ylitys mantereelle oli kestänyt kaksi tuntia ja vaatinut muutaman yrityksen. Ekalla kerralla Jaakko oli vetänyt perässään alufishiä, johon oli pakattu koirat ja tavarat. Loskalunta oli tupruttanut sen verran, että jäätä ei oikein nähnyt ja Jaakko humahti veteen. Pelastautumispuku oli toiminut ihan loistavasti ja Jaakko pääsi merestä ilman suurempaa hämminkiä. Mutta alupaatin kanssa ei päässyt yli. Seurasi pientä pähkäilyä ja seuraava ylitysyritys tapahtui e-jollalla, joka liukui loskassa paremmin. Naapurin valvovien silmien alla Jaakko pääsi rantaan koirien kanssa.

WP_20140315_052

Riihimäen välietapilla koirat pääsivät juoksemaan Riihimäen pelloille. Me saimme siskon parhaita keksejä. Matka jatkuu kaukaisen yllärivieraan kanssa!

edit 3:42

Pääsin treelle Anssi 8000:n ja Maria Stereon keikalle Tampereelle, niin loistokeikka! Ja kaverit mestoilla ja PARAS ilta!!!

0