Eroon tavarasta

In Arki saaressa, Koirat by saaressa

Tavarasta löytyy!

Meillä on saaressa pikkuinen mökki ja mökissä pikkuisest kaapit… No ei meillä ole mitään kaappeja, ei keittiössä eikä makuuhuoneessa. Muutama elfan ritiläkorisysteemi pelastaa meidät kaaokselta. Muuton yhteydessä jätimme pääosan tavaroistamme väliaiaissäilytykseen varastoon mantereelle. Väliaikaisuus on kestänyt nyt kymmenisen kuukautta ja ajatuksiin on hiipinyt, että ehkä, eeehkä, emme tarvitse kaikkea tuota kamaa. Okei, joukossa on paljon kausitavaraaa ja harrastusvälineitä, joita on turha rontata saareen, mutta ne lattiasta kattoon ylettyvät pinot iksun muuttolaatikoita eivät ole niitä täynnä.

Olen varannut kirpparin jäähallille lauantaiksi ja eilen kävimme tyhjentämässä aarteitamme. Käytyämme läpi muutamia keskusteluita esimerkiksi siitä kuuluuko jokin pehmolelu säästää vai ei, saimme kasaan 9 suurta laatikkoa tavaraa poisvietäväksi. Saman verran meni jo syksyn kahdella kirpparilla. Kävimme tavaroista läpi noin kolmasosan, joten hommaa jäi vielä tehtäväksi…

Kauniit aamut

Nyt on ollut muutama niin kaunis aamu, että olisin voinut jäädä kotiin viettämään aurinkoista aamua…

WP_20140320_004

E-jolla jäi laituriin odottamaan kesää.

Näyttävä maihintulo!

…mutta kuka tilasi tämän lumikelin!!

Pääsin tänään tapaamaan vanhan duunin työkaveria, erittäin erittäin pitkästä aikaa. Sillä aikaa kun nautiskelimme salaatista, jäätelöstä ja hyvistä jutuista, taivaalta satoi rättejä olan takaa. Jaakko tuli hakemaan mut autolla bussipysäkiltä ja vartissa oli Jaakon ylitysjäljet kadonneet lumikinosten sekaan. Potkurilla potkiessa lumi pisteli naamaan kuin pikkuisest neulat.

Onneksi on niitäkin, jotka nauttivat lumesta! Piskit kirmasivat innoissaan ulos kävelylle tuiskusta huolimatta.

WP_20140320_052

Paikka! Odota, odota… Kohta saat mennä! Kovin on harmaata.

0