Aamujumppa kallioilla

In Kevät, Urheilu by saaressa

Heräsin tänään ihan poikkeuksellisen aikaisin. Jaakko jatkoi uniaan ja päätin painella pihalle koirien kanssa. Kämppämme on sen verran pieni, että toinen herää taatusti, vaikka yrittäisin ihan hiiren hiljaa puuhata jotain. Lisäksi pikkukoirista pienempi tykkää Jaakosta niin paljon, että käy tasaisin väliajoin toiveikkaana sängyn reunalla läppäämässä tassua nukkuvan naamaan. Haukku toimii siis eräänlaisena torkkuajastimena.

Meri oli aivan jäässä. Tuntuu hullulta, että se ehtii yön aikana jäätyä uudelleen, vaikka aurinko on paistanut ihan kunnolla useamman päivän. Odottelen jo ekaa veneretkeä lähisaariin!

Ilmeisesti saamme vielä hetken odotella lopullista jäiden lähtöä. Olin päättänyt olla reipas ja tehdä kalliolla aamujumpan. Jäätyneen meren vuoksi ainakaan kukaan aamuvarhainen kalastaja ei näkisi hengästynyttä pomppimistani. Pistin youtubesta päälle puolen tunnin pituisen cardio workoutin ja sitten vain loikkimaan. Ihan mieletön fiilis jumppailla auringon paisteessa, lähti aika kivasti päivä käyntiin!

CameraShots_20140327074844

Pikkukoira tarkkailee teenkö nitkutusminkäikinäniminenliikeonkaan oikein.

0