Rantautumisia

In Arki saaressa, Jäätilanne, Urheilu by saaressa

 

”Kumpi laittaa tänään haisusaappaat?”

Haisusaappaat on kumisaappaat, jotka ovat olleet käytössä erilaisissa rantautumisissa vähän korkeammassa vedessä. Haisusaappaat niistä tuli siinä vaiheessa kun kengät olivat hörpänneet hyvän annoksen vettä ja ne unohdettiin pariksi päiväksi ilman tyhjennystä.

Haisusaapasvuoro tarkoittaa taas sitä, että koska emme vieläkään pääse jäiden takia satamaan, niin jompikumpi joutuu hyppimään vastarannan laiturilta polvenkorkuiseen veteen ja ottamaan vettä kenkään. Tänään se olin minä. Fair enough, olinhan jo houkutellut Jaakon aamujumppailemaan kanssani aurinkoiselle kalliolle. Se oli hyvä idea, toteutus sitten heikompi. Jaakko teki alkuverryttelyn haarahyppelyitä niin asenteella, että ei ollenkaan katsonut mihin hyppi. Kalliohan ei ole mikään tasainen jumppasali ja lopputulos oli se, että Jaakko makasi maassa nilkka revähtäneenä. Niinpä haisusaapasvuoro on ainakin tänään ja huomenna minulla.

WP_20140328_005

”Reitti on niin tuttu, että ajan sen vaikka silmät ummessa!” Ja niin kuin näkyy, meri on umpijäässä. Sulat kohdat ovat saaneet yön aikana 1 cm:n jääpeitteen.

WP_20140328_008

Jaakko on heitetty rantaan veneellä ja vene kiinni laiturissa. Sitten vain rantaan! Onneksi tänään oli matala vesi.

WP_20140328_015

Kahluuhommia!

0