Rantautumisia

In Arki saaressa, Jäätilanne, Urheilu by saaressa4 Comments

 

”Kumpi laittaa tänään haisusaappaat?”

Haisusaappaat on kumisaappaat, jotka ovat olleet käytössä erilaisissa rantautumisissa vähän korkeammassa vedessä. Haisusaappaat niistä tuli siinä vaiheessa kun kengät olivat hörpänneet hyvän annoksen vettä ja ne unohdettiin pariksi päiväksi ilman tyhjennystä.

Haisusaapasvuoro tarkoittaa taas sitä, että koska emme vieläkään pääse jäiden takia satamaan, niin jompikumpi joutuu hyppimään vastarannan laiturilta polvenkorkuiseen veteen ja ottamaan vettä kenkään. Tänään se olin minä. Fair enough, olinhan jo houkutellut Jaakon aamujumppailemaan kanssani aurinkoiselle kalliolle. Se oli hyvä idea, toteutus sitten heikompi. Jaakko teki alkuverryttelyn haarahyppelyitä niin asenteella, että ei ollenkaan katsonut mihin hyppi. Kalliohan ei ole mikään tasainen jumppasali ja lopputulos oli se, että Jaakko makasi maassa nilkka revähtäneenä. Niinpä haisusaapasvuoro on ainakin tänään ja huomenna minulla.

WP_20140328_005

”Reitti on niin tuttu, että ajan sen vaikka silmät ummessa!” Ja niin kuin näkyy, meri on umpijäässä. Sulat kohdat ovat saaneet yön aikana 1 cm:n jääpeitteen.

WP_20140328_008

Jaakko on heitetty rantaan veneellä ja vene kiinni laiturissa. Sitten vain rantaan! Onneksi tänään oli matala vesi.

WP_20140328_015

Kahluuhommia!

0

Comments

  1. Hei kevääntekijät! aamujumppa kalliolla +++ varhaisia aamuhetkiä ei voita mikään, helppo ymmärtää miksi jotkut ovat aamuvirkkuja! Pohjoisessa Keski-Suomessa vielä luistellan – ja pilkitään järven jäällä. Suomi on ihana paikka, 8 h sisällä hiihdosta – luistelun kautta – veneilemään.

    1. Niinpä! Kärräsin tänä aamuna parit ruukut ja multaa etelärantaan aurinkoon. Aika laittaa keltasipulia yms itämään! Mikäs tässä on auringossa istuskella koirien kanssa!

      Todella sitkeässä on nuo jäät, eivät meinaa millään lähteä tästä meidän lahdesta. Veikkaan että vielä voisi mennä luistelemaan täälläkin! Aurinkoista päivää sinne!

  2. Pingback: Jääraportti | Saaressa

  3. Pingback: Yllätys meressä | Saaressa

Jätä terveiset saareen!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.