Smoothie-hommia

In Ruoka by saaressa2 Comments

Unohdin eilen jakaa erinomaisen erinomaisen blenderi-reseptin!!! Olen ihastunut viherpirtelöihin, niiden pitäisi olla superterveellisiä ja lisäksi ne maistuvat oikeastaan aika hyviltä. Myös Jaakon mielestä, joten tässä ei ole kysymys vain minun makuaistista. Mutta nyt en kuitenkaan valista ketään viherpirtelöillä, vaan tietenkin salmiakkijäätelöllä!

Olin apteekissa ostamassa allergialääkettä kun silmät osuivat vanhaan kunnon Apteekin salmiakkiin. N-A-M! Nyt oli mahdollista ratkaista sellainen ongelma, että kaupan salmiakkijäätelössä ei ole salmiakkia kuin suurennuslasilla. Heitin blenderiin pienen määrän jäätelöä ja kolme askia Haganolin salmiakkia. Hurhur ja meillä oli erittäin tujua salmiakkikastiketta jäätelön päälle! Jos omistaisin jäätelökoneen, niin saisi upotettua kastikkeen jäätelöön. SE olisi täydellisyyttä!

SavedPicture-2014429223842.jpg

0

Comments

  1. Et tainnut tietää että tota samaa saa nestemäisenä?
    -Eeva

    1. Juu tiiän, oon nähny sitä teillä. Jäätyisköhän se just sopivaksi jäätelökoneessa vai pitäisikö sitä sakeuttaa? (Vinkki, vinkki.. ;))

Jätä terveiset saareen!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.