Vapun veneretki

In Veneretki by saaressa

Vietimme vappuaaton kavereiden luona grillaillen. Upea ilta joen varressa ja pääsimme höyrysaunaankin! Vappupäivä on mennyt huomattavasti hitaammissa tunnelmissa. Puuhailimme päivällä omiamme, kävin esimerkiksi Plantagenissa, josta mukaan tarttui muutama yrttitaimi. Hetken pohdimme pitäisikö lähteä Kaivariin katsomaan Vappua, mutta ei… Sen sijaan päätimme lähteä iltapäivän vappujäätelölle! Hyppäsimme paattiin ja lähdimme Suinonsalmen laiturikioskille. Mutta mikä pettymys, he olivat ehtineet laittaa lapun luukulle tältä päivältä, varmaankin tuntia aikaisemmin tulleen vesisateen vuoksi. Ilman jäätelöä jääminen ei nyt ollut vaihtoehto, mutta hetken jouduttiin miettimään, ennen kuin keksittiin ratkaisu. Kivenlahti! Olimme käyneet pari viikkoa sitten tutustumassa Kivenlahden venesatamaan ja satamaan näkyi Kivenlahden Teboilin mainosvalot. Sieltä saa pakostikin jäätelöä!

SavedPicture-201451185351.jpg

Näillä eväillä käytiin kiertämässä Pentala ja Suvisaaristoa. Pantteri-tuutti sai täydet pisteet ja minun osalta annoskateuden. Minulla oli Classicin valkosuklaa-samlmiakkijäätelö. Se oli ok, mutta yllättäen siinä oli valkosuklaata, josta en tykkää ihan kauheesti.

WP_20140501_16_21_26_Pro

Kivenlahti on mereltä päin katsottuna aika eksoottisen näköinen. Se näyttää melkein joltain lomakylältä, johon valkoiseksi kalkitut talot on rakennettu aivan yhtä aikaa.

SavedPicture-20145118548.jpg

Plantagenista tarttui mukaan piparminttua, vesikrassia, rakuunaa, punainen basilika ja steviaa. Odotan jo että pääsen testaamaan steviaa johonkin smoothieen. Ainakin lehti maistui todella makealta!

WP_20140430_22_14_42_Pro

Eiliset jokimaisemat olivat vähintäänkin kauniit!

0