Isosta laivasta pikkupaattiin

In Arki saaressa by saaressa

Lupasin hakea Tallinnan purjehtijan laivalta. (Toki vaadin heti perään tuliaisia…) Emme olleet nähneet koko viikonloppuna, joten ehdotin sunnuntai-illan veneajelua. Lupasin hakea Jaakon laivalta veneellä! Sovimme treffipaikaksi kauppatorin, joka on sopivan lähellä Katajanokan terminaalia. En ole koskaan ajanut veneellä kauppatorille, joten melkein jännitti. Mutta oikeastihan reitti sinne on selkeä kuin mikä ja kevätiltana siellä ei ollut muuta liikennettä kuin Suomenlinnan lautat. Kauppatorin rannasta löytyi myös rättiväsynyt purjehtija, dumle-tikkareita ja turkinpippureita.
SavedPicture-20145423159.jpg
Harmaa Helsinki vähän uudesta kuvakulmasta.
SavedPicture-201454231521.jpg
Tonne pyörään haluan!
SavedPicture-201454231442.jpg
USAn suurlähetystö on rakennettu aikas nopeasti. Ja voi moro kuinka mauton valoteos vanhan lähetystön ikkunasta näkyy…
SavedPicture-201454231533.jpg
Harakkasaaren yläpuolella oli dramaattiset valot. Helsongissä harmaata ja etelässä aurinkoa.

 

 

 

 

 

0