Sammakkomies kaislan kimpussa

In Arki saaressa, Koirat, Piha by saaressa

Laiturin ympärillä levittäytyvä kaislamatto on alkanut taas kasvaa. Kaisla pitäisi leikata kahtena vuonna peräkkäin ennen kuin se nousee pinnalle ja sitten se lakkaa kasvamasta pariksi vuodeksi. Vuosi sitten meillä oli lainassa Suvisaaristoseuran kaislaleikkuri, joka oli todella näppärä laite! Sillä meinasi tulla vähän himo leikata omat ja naapurinkin kaislat. Nyt oltiin kuitenkin käsipelillä matkassa.

SavedPicture-201471311135.jpg

”Minä hain tuolta grillin, joten sinun vuoro mennä mereen!”

SavedPicture-2014713111313.jpg

Koirien mielestä kyseessä oli hälyttävä Man-over-board-tilanne ja ne haukkuivat villisti laiturilla. Tosin saattaa olla, että haukkuivat ja juoksivat laituria edestakaisin myös siksi, että on kivaa sekoilla.

SavedPicture-2014713111322.jpg

Siistiä tuli, molemmin puolin laituria!

SavedPicture-2014713111329.jpg

Näitä Fiskarsin leikkureita ei varmaan alunperin ole ajateltu kaislan leikkuuseen, mutta ne toimii siihen todella hyvin! Kaislan saa leikattua juuresta ja meressä näitä on todella kevyt käyttää. Viisi pistettä!

0