Radiotähdet

In Uncategorized by saaressa4 Comments

Pieni mediatiedotus tähän väliin… Bassoradion Starboard-ohjelma soittaa tänään satelliittipuhelun tänne veneelle ja haastattelee Tikkasta! Jos haluat kuulla Tiksin fiiliksiä viimeisien mailien ajalta, niin ohjelma alkaa 18:00 Suomen aikaa ja seiskalta on sitten soitto tänne veneelle.

Viimeinen meriaamupala veneellä on syöty käsittämättömän aikaisin. Yritämme tähyillä Barbadosta, mutta mitään ei näy. Tosin kuulemma se näkyi ihan pienen hetken ajan juuri kun Tiksi kävi kajuutassa. Sen jälkeen sitä ei ole näkynyt. Tasan ei käy onnen lahjat, toiset näkee maata ja toisia haastatellaan radioon!

Hiio – hoi!

0

Comments

 1. Menestystä!

  Sain Tertulta yhteystiedot.

  Terho Oulun kakkoskämpältä Sairaalanrinteeltä

  1. Author

   Kiitos! Aika hienosti se sitten meni. Lopulliset sijoitukset saadaan vasta sunnuntaina. 🙂

 2. Onnea Annika ja miehistö maaliinpääsystä ja hienosta sijoituksesta!
  Oli hienoa seurata menoanne ja kokemuksianne päivittäin.
  Kalle ja Paula
  s/y Akvarelli

  1. Author

   Kiitos! Oli mukava jutella ennen lähtöä ja kiitokset blogisi osoitteesta! Täytyy pistää korvan taakse ja seurailla, jos sattuu pääsemään netin ääreen. Upea hella on vaihtanut paikkaa! Toivottavasti korjaushommat onnistuu!

Jätä terveiset saareen!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.