Voitto kotiin!

In Atlantti, Azorit, Purjehdus by saaressa

Kun lähdimme Bermudalta Atlantin ylitykselle, kysyi ARC Europe Rallyn johtaja, Lyall Burgess, että olemmeko jo kisafiiliksissä ja miettimässä miten voitto napataan. Korvat saattoivat vähän heilua ja nenä kasvaa, kun kerroin, että me haluamme vain purjehtia veneen turvallisesti yli Atlantin ja luovuttaa Defyrin hyvässä kunnossa Ranskassa takaisin isälle. Tai halusimme toki sitäkin, mutta kyllä venettä laitettiin Bermudalla niin pieteetillä kuntoon koko miehistön voimin, että taisi siinä olla vauhtikin mielessä. Defyr oli isän kipparoimana viime vuonna ARC Europessa ja silloinkin meni hienosti, joten Defyr alkoi olla tuttu näky ARC:issa.

Hieman ennen lähtöä sainkin isältä viestin, että ”Pientä painetta, vaikka muistakaa turvallisuus. Viime vuonna voitettiin Defyrillä luokka (18h marginaalilla) ja kokonaiskilpailu (10h marginaalilla). Että vähän tavoitetta, kun nyt on paremmat varusteet!” Meillä oli siis nykyään code zero ja spinnu, jotka eivät ole aiemmin kuuluneet Defyrin varustuksiin. Kisasta tuli jännittävä ja kevyen kelin vuoksi osa veneistä ajoi isoja konetunteja. Niinpä vielä maalissa ei ollut mitään aavistusta kuka on voittanut, sillä konetunteja ei kerrottu missään. Olimme kuitenkin aika varmoja, että olemme voittaneet C-luokan. Kysymys kuului, tuliko kokonaiskilpailun potti myös meille?

IMG_0090

NO TULIHAN SE!!!

Myönnän että vatsan pohjasta vähän nipisteli, kun kuunteli Lyallin ilmoittamia korjattuja aikoja. Ja vihdoin tultiin C-luokan voittajaan. Voitimme C-luokan kahden tasoituskertoimella ja konetunneilla korjatussa ajassa kahden vuorokauden erolla seuraavaan veneeseen. Kokonaiskilpailun voiton arvelimme olevan meidän ja Euphorian välinen kauppa ja niinhän se olikin. Mutta ei huolta, korjatussa ajassa veimme voiton kilpailun toiseksi nopeimman veneen, Euphorian, nenän edestä näytöstyyliin. Olimme tuntia vaille vuorokautta heitä nopeampia!

Poseerausta palkinnon kanssa! Kuva: Lauri Voipio

Poseerausta palkinnon kanssa! Kuva: Lauri Voipio

Euphoria mukaan kuvaan! Kippari Len ja hänen poikansa Simon ehtivät mukaan poseeraamaan meidän kanssa. Pohjoismaista ylivoimaa!!!

Euphoria mukaan kuvaan! Kippari Len ja hänen poikansa Simon ehtivät mukaan poseeraamaan meidän kanssa. Pohjoismaista ylivoimaa!!!

KIITOKSET

Onkin aika kiittää miehistöä mielettömän nopeasta purjehduksesta. Olimme marraskuussa purjehditun ARC:n jälkeen sitä mieltä, että Defyr kulkee vauhdikkaasti kovassa, etenkin sivutuulessa. Mutta näyttää siltä, että olemme aliarvioineet veneen suorituskyvyn kevyemmällä tuulella. Mutta ei se paatti ilman miehistöä kulje!

Saimme paljon huomiota pohjoisesta reitistämme ja mehän tosiaan metsästimme tuulta pohjoisemmasta kuin kukaan muu. Ylitimme 43 astetta pohjoista leveyttä. (Asia mikä kohahdutti asiaankuuluvasti palkintojenjaossa.) Teimme myös pidemmän reitin kuin kukaan muu veneistä. Taktikkomme Heikki pystyi vakuuttamaan meidät ottamaan pohjoisen reitin, vaikka ensin nähtyänä reitin parahdin vain, että noin kauas ei todellakaan lähdetä (lopulta menimme alkuperäistä paljon pohjoisemmaksi)! Säätutkailun ja rantataktikkojen myötävaikuttamisen myötä totesimme, että pohjoiseen mennään. Kiitokset siis Heikille, Pertulle ja isälleni jatkuvasta sään ja reitin suunnittelusta. Meni aika nappiin!!

Ville kuskaa; ossilla on tauko ja Heikki on tutusti padin säätietojen kimpussa.

Ville kuskaa, ossilla on tauko ja Heikki on tutusti padin säätietojen kimpussa.

Venettä myös trimmattiin väsymättä tuulten muuttuessa. Käsittämättömän hyvä vastatuulitrimmi löytyi Heikin testailtua erilaisia purje-setuppeja. En ole koskaan nähnyt Defyrin kulkevan niin hyvin vastatuuleen hyvässä nousukulmassa. Ja kun siirtyi rattiin ajamaan, niin ruorituntuma oli hämmästyttävän kevyt. Silloin menimme kaksi päivää suoraan pohjoiseen. Kevyellä kelillä testasimme myös muutamaa mahdotonta ja mahdollista purjevirittelyä. Sellainen jäi toteuttamatta, että nostaisimme vara-storan väärinpäin mastoon jotenkin spiirapuomin varassa. Ehkä ihan hyvä!

Entä sitten ajolinjat. Erityisesti Ville ja Ossi kunnostautuivat ruorissa. Vuorot menivät välillä vähän sekaisin, kun pojat vetelivät ratissa extra-vuoroja ajaen aina kunkin päivän nopeusennätystä. Reiska Raymarine jäi heittämällä kakkoseksi ja vauhtia tuli siihen verrattuna aina vähintään solmu tai kaksi lisää.

Ossi ei herättänyt yöllä ketään vuoroon, koska on ollut niin siistiä ajaa! Niinpä hän veti ensin Villen kanssa ja lopulta yksin aika monen tunnin vauhtisetin.

Ossi ei herättänyt yöllä ketään vuoroon, koska on ollut niin siistiä ajaa! Niinpä hän veti ensin Villen kanssa ja lopulta yksin aika monen tunnin vauhtisetin.

Erityisen hienoa oli koko miehistön valmius hoitaa mitä tahansa eteen tulleita tilanteita. Kertaakaan ei käynyt mielessä, että kuinkahan jostakin asiasta selvitään. Vene oli koko ajan hallussa ja homma pelasi. Ne pienet mokat tai purjeiden repeämiset mitä tapahtui, hoidettiin todella mallikkaasti kuntoon. Ja kaikki olivat messissä! Kun purjetta piti teipata ja ommella, siihen osallistuivat kaikki. Kun spinnua irroiteltiin etustaagin ympäriltä, oli koko jengi tekemässä omaa osuuttaan. Todella hieno meininki!

Nina saa vielä erikoiskiitoksen kokkailuista. Hän jaksoi tehdä ruoat kelissä kuin kelissä ja joka kerta tuli hyvää settiä. Ruoka on iso osa viihtyvyyttä ja se puoli oli kyllä hoidossa!

Muffinssit valmistumassa. Nina teki lähes kaikki ruoat täysin itse, mutta baakkelssi-vaiheessa myös minä päädyin keittiöön.

Muffinssit valmistumassa. Nina teki lähes kaikki ruoat täysin itse, mutta baakkelssi-vaiheessa myös minä päädyin keittiöön.

Niin, eikä sovi unohtaa Jaakkoa. Ilman häntä nämä yhteiset unelmat olisivat jääneet toteuttamatta. Aina kun toiselta on loppunut usko tai jaksaminen, niin toinen on jeesannut ja tsemppaa. Vaikka välillä on hermot mennyt, niin yhteinen sävel on löytynyt uudestaan.

WP_20150602_20_59_53_Pro

DEFYRIN LIPUT

Defyr on nyt osallistunut neljä kertaa ARC-tapahtumiin. Ensin isän ja siskon kanssa ARC 2013 ja ARC Europe 2014. Sitten meidän kanssa ARC 2014 ja ARC Europe 2015. Ja aika hienosti on mennyt!

ARC 2013: Luokkavoitto
ARC Europe: Luokkavoitto ja kokonaiskilpailun voitto (Bermuda – Horta)
ARC 2014: Luokkavoitto ja kokonaiskilpailun kolmas sija
ARC Europe 2015: Luokkavoitto ja kokonaiskilpailun voitto (Bermuda Horta)

Ehkä se ei ollut ihan turhaa, kun brittiläinen venekunta teki viime vuonna ARCille protestin, että maalilinjaa ei saa kutsua finish lineksi, vaan end lineksi. Heidän mielestään finish-line viittää liikaa suomalaisiin ja Defyr saa etua.

Juhlimme tietenkin voittoa perinpohjaisesti sekä maaliin tullessa, että sen jälkeen. Nautimme veneemme merkkijuomaa gt:tä useampana iltana. (Isä ei taida tietää, että Defyr on perustamamme GT Cruisesin lippulaiva. Laivaston toinen laiva on kotona odottava moottorivene TG, nimeltään GT.) Palkintojen jaon jälkeen miehistö ei enää pystynyt juhlimaan, vaan kävimme maltillisesti Petersin baarissa yhdellä, eli kahdella. Onnittelimme toisiamme ylenpalttisesti kaikenlaisesta erinomaisuudesta, jonka jälkeen menimme nukkumaan. Ajoissa nukkumaan meno oli varmasti järkevää, sillä seuraavana aamuna piti lähteä aikaisin kohti Angra de Heroismoa Terceiralle.

Jälkihuomautuksena voidaan todeta, että voitimme tietenkin epävirallisen saarten välisen kisan Hortasta Angra de Heroismoon. Mitään starttilinjoja tai muuta ei ole, veneet eivät edes lähde yhtä aikaa. Tässä kisataankin siitä, kuka ehtii maalikaupungin tulliin ennen ruuhkaa. Jätimme ensin Volvo Pentalla ja sitten genaakkerilla niin isommat veneet kuin katamaraanitkin ja saavuimme perille juuri ennen ruuhkaa. Amerikkalainen Heldeleine yritti ampua tykillä reiän meidän genaakkeriimme, mutta onnistuimme välttämään kuulan ja jättämään heidät ruudinsavuun. Satamassa juoksimme heti kaupunkiin jäätelölle ja kyselimme muilta veneiltä illallisella nokkavasti, että ”Ai, ettekö te ole ehtineet vielä katsella kaupunkia?”. Hehe, onneksi muillakin venekunnilla riittää huumoria.

WP_20150608_20_48_29_Pro

0