Idästä tuulee tarpeeksi kovaa

In Arki saaressa by saaressa

Joskus saattaa tulla sellainen olo, että ei yhtään haittaisi, jos autolla pääsisi ihan kotiovelle asti ja siitä kipittämällä sisään lämpimään. Niinkuin esimerkiksi silloin, jos on ollut juhlimassa Jaakon synttäreitä, on ehkä ottanut yhden skumpan liikaa ja taksi kaartaa aamuneljältä pimeään satamaan ja tuulee se 10 metriä sekunnissa. Näin pääsi eilen käymään. Lisäksi olin nohevana likkana liikenteessä lyhyellä hameella ja sukkahousuilla. Kumisaappaat villasukkineen oli autossa keskustassa. Niinpä sitten sipsuttelin Busteriin korkokengissä mekko päällä.

Luvassa oli kylmä ja potentiaalisesti märkä kyyti, sillä tuuli oli todella reipasta. Onneksi menimme edes myötätuuleen, joten pahimmilta roiskeilta vältyttiin. Jaakko pääsi kuskin paikalle ja minä yritin suojautua kylmältä. Se onnistuu parhaitan ottamalla rento istumaasento veneen pohjalla. En kastunut!

Pääsimme kotiin, enkä edes kaatunut kallioilla korkkareilla. Tunsin jo kuinka pääsisimme kotiin lämpimään ja jotain yöpalaa syömään. No eipä sittenkään. Lämpöasteita oli 13,6! Mökkimme viilenee itätuulella todella tehokkaasti ja patterit eivät ole vielä päällä, lämmitämme puilla. Huh, äkkiä sekä takka että porin matti päälle, järkyttävän kylmä! Koirat nukkuu meillä kylppärissä, koska se on ainoa huone, jonka lämpötila ei heittele. Oli aika mukava istua hetken niitä paijailemassa lattialämmityksestä nauttien.

Aamulla oli jo vähän lämpimämpi!

Aamulla oli jo vähän lämpimämpi!

Ei nyt sentään yöllä alettu kuvailemaan. Tämä on otettu viikkoa aikaisemmin kuun paisteessa ja melko tyynellä kelillä.

Ei nyt sentään yöllä alettu kuvailemaan. Tämä on otettu viikkoa aikaisemmin kuun paisteessa ja melko tyynellä kelillä.

Otinhan minä sielä veneen pohjalta kuvankin. Eikö olekin hieno!

Otinhan minä sielä veneen pohjalta kuvankin. Eikö olekin hieno! No tunnelma on ainakin aito; tuulta, pimeetä ja vettä. Bonuksena Jaakko näyttää päättömältä ratsumieheltä!


SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin

Jaa facebookissa

0