Venemessuilla

In Veneet by saaressa

Oijoi, taidan olla vähän Venemessu-fani! Olen ollut messuilla jo kolme kertaa ja vielä on tulevan viikonlopun ohjelmassa yksi vierailu messuille. Ja tosiaan, vaikka olemme viettäneet melkein kokonaisen viikonlopun messuilla, niin tuntuu, että en ole nähnyt vielä mitään kunnolla! Johtuu varmaan osittain siitä, että messuilla näkee niin paljon tuttuja, että joka välissä jää suustaan kiinni ja yhtäkkiä messut jo lyövätkin ovensa säppiin. Ja toisaalta se kertoo siitä, että messuilla on monipuolinen tarjonta ja nähtävää riittää!

Ehkä nyt olisi aika keskittyä kaikkeen muuhun kivaan kuin veneisiin ja palata niihin myöhemmin. Emme nimittäin ehtineet kiertää kaikissa haluamissamme veneissä vielä!

Kierros aloitettiin Fazerin kahvilasta. Halloum-leipä ja kaakao saivat paljon tähtiä!

Kierros aloitettiin Fazerin kahvilasta. Halloum-leipä ja kaakao saivat paljon tähtiä!

SIRMET
No vähän pitää vierailla veneosastolla! Mutta oikeastaan nyt ei keskitytä veneeseen. Kävimme moikkaamassa Sirmetin osaston poikia. Meillähän on Sirmetin työlautta ja se on päässyt aika isoon lakanaan, samoin kuin Jaakko!

Tadaa! Saaristoajoa juuri ennen syksyn veneen nostoa. Ja sitten huomio kiinnittyikin upeaan pöytään!

Tadaa! Saaristoajoa juuri ennen syksyn veneen nostoa. Ja sitten huomio kiinnittyikin upeaan pöytään!

Sirmetin pojat tekevät vähän mitä vain alumiinista. Joten olivat sitten tehneet pöydän messuosastolle. Ja voi hitsi! Tuo musta alumiinirakenne on TAJUTTOMAN hieno! Jos minulla olisi talo, jossa olisi terassi, niin tämä olisi kyllä aika unelma sen parvekkeelle.

Sirmet tekee vähän mitä vain alumiinista. Joten olivat sitten tehneet pöydän messuosastolle. Ja voi hitsi! Tuo musta alumiinirakenne on TAJUTTOMAN hieno! Jos minulla olisi talo, jossa olisi terassi, niin tämä olisi kyllä aika unelma sen parvekkeelle.

UUSI AALTO

Sitten käytiinkin Uuden Aallon puolella tsekkaamassa wakeboarding-kisoja. Altaan reunat olivat täynnä porukkaa ja yritin kuvata reunalta hyppyjä. Se ei onnistunut kovin hyvin laajakulmalinssillä, hyppivät ukot olivat pikkuruisia pisteitä. Mutta hauskan näköistä oli silti. Ehkä joku kerta pitäisi koittaa ylipäätään wakeboardingia, mutta siis ihan vain ilman hyppyjä…

Tuntemattoman suuruuden taidonnäyte!

Tuntemattoman suuruuden taidonnäyte!

TUTTUJEN MUKANA UUSIA NÄKYMIÄ

Olen aika harvoin käynyt kalastuspuolella, mutta nyt törmäsimme Heikkiin (meidän taktikko Atlantin ylityksellä Bermudalta Azoreille) ja Jannikaan ja Jannika oli menossa ostamaan elämänsä ensimmäistä virveliä. Niinpä pääsin kalapuolelle.

Akvaario. Menossa oli vieheiden esittely ja näytettiin miten ne uppoavat tai puolikelluvat tai mitä ikinä. Oikeasti ihan nerokasta näyttää akvaariossa miten homma toimii!

Akvaario. Menossa oli vieheiden esittely ja näytettiin miten ne uppoavat tai puolikelluvat tai mitä ikinä. Oikeasti ihan nerokasta näyttää akvaariossa miten homma toimii!

Heikki mietiskeli jos Seaboostin pohjanharjauslaite olisi sopiva First 31,7-purjeveneeseen. Meillä on Seaboostin moottoriveneen pohjanharjausmatto, jota käyttämällä voi unohtaa myrkkymaalit. Nyt sitä pitäisi enää käyttää. :)

Heikki mietiskeli jos Seaboostin pohjanharjauslaite olisi sopiva First 31,7-purjeveneeseen. Meillä on Seaboostin moottoriveneen pohjanharjausmatto, jota käyttämällä voi unohtaa myrkkymaalit. Nyt sitä pitäisi enää käyttää. 🙂

VAATE- JA TARVIKEPUOLELLA

Ursuit on julkaissut uuden pelastautumispuvun. Se on kevyempi kuin meidän punaiset puvut, mutta kangas ei ole niin ohutta kuin heidän keltainen pukunsa, jonka kanssa vähän jännittäisi, että kestääkö se kovaa käyttöä. Tämä musta puku oli oikeasti hyvän näköinen ja aika nappisuoritus.

Ursuitin uusi puku oli todella kiinnostava...

Ursuitin uusi puku oli todella kiinnostava…

What kind of wizardness is this! Tämä hoikentava huppari lähti mukaan, vaikka ei nyt varsinaisesti pitänyt mitään ostaakaan.

Tämä huppari lähti mukaan, vaikka ei nyt varsinaisesti pitänyt mitään ostaakaan.

Supernaturalin merinovillaisista jäi houkuttelemaan vielä tuo oleilupuku. Pisteet myös kaupan ulkonälle.

Supernaturalin merinovillaisista jäi houkuttelemaan vielä tuo oleilupuku. Pisteet myös kaupan ulkonälle.

Tämä on ehdoton varuste Karibialle!

Tämä on ehdoton varuste Karibialle!

Jaakko ihailee jousitettuja penkkejä.

Jaakko ihailee jousitettuja penkkejä.

Mietin kenelle näitä voisi antaa lahjaaksi.

Majakka-kipot olivat ihania!

Lämpö- ja pimeänäkökamerat. Näytti todella hauskalta.

Lämpö- ja pimeänäkökiikareiden ohi ei meinattu päästä ollenkaan!

Yleenäs kesä pääsee yllättämään ja sitten en löydä mistään kivoja tossuja. Nyt on tossut valmiina!

Yleensä kesä pääsee yllättämään ja sitten en löydä mistään kivoja tossuja. Nyt on tossut valmiina!

Sunnuntaina ehdimme vielä messuille, metrilakua pitää ainakin saada lisää! Ja ehkä pitää vähän vielä istua paateissa. Ja tsekata mitä Uusi Aalto tarjoaa!


SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin

Jaa facebookissa

0