Esiintyminen Vene-messuilla 14.2. klo 19:00

In Karibia, Purjehdus by saaressa

Saaressa on fiilistelty kylmyyden keskellä kesää ja lämpöä. Kesää on päässyt haikailemaan Vene-messuilla, mutta Karibian lämpöä on muisteltu kuvista. Ja siihen on hyvä syykin! Olen mukana Vene-messujen naisten päivässä, jossa Purjehdussatamassa nähdään päivän aikana monta mielenkiintoista naisesiintyjää. Minä sain kunnian olla yksi heistä! Kerron ARC-purjehduksesta Atlantin yli sekä purjehduksestamme Karibialla.

Jos jutut Atlantilta ja Karibialta kiinnostaa, niin tulkaa mukaan! Minulla on nimittäin aika kova kilpailija… Anssi Kela esiintyy samaan aikaan toisessa hallissa ja olen ollut tässä huomaavinani, että hän aika suosittu! 🙂

Joten tarinaa tulossa meidän ja huippuihanan crewn seikkailuista lämpimämmillä aalloilla! Tiistaina 14.2.2017 klo 19:00 Purjehdussatamassa!

20141123Meidän_crew

Tuuli alkaa ja aurinko paistaa! Tarkkailen seuraavaa mahdollista aaltoa, joka yrittää heittää veneen poikittain vastatuuleen. Muutama todella hyvän kokoinen osui kohdalle! caption]VeneBåt17_pvm

0