Katto pään päälle!

In Rakentaminen by saaressa

Espoossa tuli kunnon vesikuuroa, mutta ei haittaa! Meillä on katto pään päällä! No, okei. Ei se talo ihan valmis ole, eikä kokonaan sääsuojassa, joten vedentulo saisi loppua tämän kuuron jälkeen. Huopakatto on kuitenkin kokonaan paikallaan. Kaltevalle osiolle tulee vielä peltikatto huopakaton päälle.

Vielä kolme viikkoa sitten näytti tältä. Edessä on matala osa, jossa on pesutilat ja sauna.

Kun vanerilevyt olivat paikallaan, tuntui kuin joku olisi laittanut valot kiinni. Tosiaankin, katto blokkaa vähän valoa! Onneksi ikkunatilaa jää ihan tarpeeksi jäljelle.

Kattohuovat paikallaan!

Katon lisäksi alkaa sääsuojaa tulla myös seiniin, kun tuulensuojalevyt ovat paikallaan.

Näkymät makuuhuoneesta. Huone alkaa saada muotoaan levyjen kiinnittämisen jälkeen.

Vielä viime viikolla saunan katolla sai taiteilla kattopalkkien päällä.

Nyt on siinäkin kattohuopa paikallaan. Ja ihana näköala!

 

Nyt raksalla kävellessä voi jo kuvitella miltä mikäkin tulee näyttämään. Voi katsoa maisemia merelle ja miettiä, että mitähän sitä tulee jatkossa näkemään keittiön pöydän äärestä. No, siihen on kuitenkin aikaa, että ihan oikeasti saadaan muuttaa sisään. Jos nyt ensin oltaisiin sateelta suojassa. Vielä kun saadaan ikkunat paikalleen ja ulkopaneelit seiniin, niin talo alkaa olla tosissaan sääsuojassa. Siihen asti toivotaan kuivaa syksyä!

 

 


SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin

Jaa facebookissa

 

0