Kevät, avomeri ja Husky-ajelu

In Veneretki by saaressa

Jaakko kävi eilen Tampereen Yamaha Centerillä hakemassa siellä talvehtineen Huskyn kotiin. Mikä ihana jälleennäkeminen! Vaikka arvostan työjuhtaamme Busteria, joka halkoo mukisematta jäitä ja lähtee käyntiin kelissä kuin kelissä, on Huskyn kotiinpaluu varsinaisen venekauden alkamisen merkki. Sen kunniaksi pyyhälsimme Nokkalan Majakalle kaakaolle.

Kaakaon jälkeen hurruuttelimme hiljalleen eteenpäin tyynellä merellä ja ehdotin, että käymme tekemässä pienen kierroksen upeassa ilta-auringossa. Ripaus avomerta ei ole koskaan tehnyt kenellekään pahaa. Ja voi hyvänen aika miten siellä oli kaunista! Ajelimme aivan hissuksiin ja vain katselimme. Upea, upea meri! Ja kuinka olenkaan näitä veneretkiä kaivannut!

Jee, webastolämpimän veneen ratissa!
Myös kyytiläinen näytti tyytyväiseltä.
Rysäkari vaaleanpunaisessa.
Lintuja siellä samassa värissä!
Vähän oranssia hetken päästä.
Kaikkia värejä löytyi ja meri oli tyyni.

Ja kuvia katsellessa huomaan, että täytyypäs putsata kameran linssit! Sellainenkin keväthomma olisi hoidettavana. Tervetuloa kevät ja veneilykausi!SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin

Jaa facebookissa0