Missä bensat?

In Arki saaressa by saaressa

Palasimme Jaakon kanssa tänään juhannuksen vietosta. Pakkasimme Busterin täyteen reissukamaa, koirat ja Jaakon leijalautailukamppeet. Ja sitten kotiin! Ajelimme hetken matkaa ja sitten Yamaha hyytyi.

Buster ei toennut uudelleenstarttauksella ja huikkasin keulasta neuvoksi, että Jaakko tsekkaisi bensatankin ilmaruuvin. Tällä kertaa tiesin, että tankki on täynnä ja meillä ei ole bensa loppu. Olimme juuri laittaneet tankin täyteen. Jaakko avasi penkin ja katsoi tankkia. Sitten hän katsoi minua ja taas tankkia. ”No onko se ruuvi jäänyt kiinni?”, kysäisen kärsimättömänä. ”Ei, kun meillä ei ole koko tankkia!” Siis että mitä? Oli pakko kysyä, että kuulinko oikein, mutta näin oli asia.

Juhannuksena satamassa oli käynyt varkaita, eikä ainoastaan meiltä. No, minä halusin kotiin ja siellä olisi todennäköisesti varatankkikin. Niinpä emme kääntyneet satamaan, vaan aloin soutuhommiin pidemmän kaavan kautta. Se kävi ihan kuntoilusta, sen verran oli reipasta tuulta. Eipä tarvinnut enää tälle päivälle treeniä!SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin0