Missä bensat?

In Arki saaressa by saaressa4 Comments

Palasimme Jaakon kanssa tänään juhannuksen vietosta. Pakkasimme Busterin täyteen reissukamaa, koirat ja Jaakon leijalautailukamppeet. Ja sitten kotiin! Ajelimme hetken matkaa ja sitten Yamaha hyytyi.

Buster ei toennut uudelleenstarttauksella ja huikkasin keulasta neuvoksi, että Jaakko tsekkaisi bensatankin ilmaruuvin. Tällä kertaa tiesin, että tankki on täynnä ja meillä ei ole bensa loppu. Olimme juuri laittaneet tankin täyteen. Jaakko avasi penkin ja katsoi tankkia. Sitten hän katsoi minua ja taas tankkia. ”No onko se ruuvi jäänyt kiinni?”, kysäisen kärsimättömänä. ”Ei, kun meillä ei ole koko tankkia!” Siis että mitä? Oli pakko kysyä, että kuulinko oikein, mutta näin oli asia.

Juhannuksena satamassa oli käynyt varkaita, eikä ainoastaan meiltä. No, minä halusin kotiin ja siellä olisi todennäköisesti varatankkikin. Niinpä emme kääntyneet satamaan, vaan aloin soutuhommiin pidemmän kaavan kautta. Se kävi ihan kuntoilusta, sen verran oli reipasta tuulta. Eipä tarvinnut enää tälle päivälle treeniä!SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin0

Comments

    1. Author

      Kiitos! 😊 Tämä on Saksasta vene-messuilta sellaiselta firmalta kuin Sailing Machine. Olen joskus hommannut heiltä myös toisen lokki-hupparin. Kivoja kuoseja! 👍

  1. Höh! Meiltä varastettiin myös hiljattain koko tankki. Ei iso menetys tai vaiva, mutta aina se vähän pistää harmittamaan.

  2. Tämä on kyllä ikävä juttu venerannoilla, että bensat saattaa lähteä voron mukaan. Me otetaan aina tankki mukaan varsinkin jos se on vähän aikaa sitten tankattu. Kun bensa kummiskin maksaa ihan mukavasti.

Jätä terveiset saareen!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.