Uusia kuvia raksalta

In Rakentaminen by saaressa6 Comments

Olemme takaisin saaressa! Tähän asti olemme asuneet täällä raksamiesten kanssa vuorotellen koko rakentamisen ajan. Me olemme olleet täällä viikon ja raksamiehet kolme viikkoa. Raksaa on jäljellä vielä pikkupätkä, mutta me aiomme pysyä saaressa tästä eteenpäin. Edes takaisin reissaaminen sekä jatkuva pakkaaminen ja purkaminen alkoikin käydä hermoille. Blogiakaan en ole jaksanut päivittää, sillä viikon saareilu on tuntunut niin pikaiselta pyrähdykseltä, ettei ole ehtinyt kuvata ja kirjoittaa. Viikko lomailua ja tieto siitä, että tänne saa jäädä, on selvästi auttanut asiaa. Kuvia on kamerassa jo vaikka kuinka paljon! Tällä kertaa niitä on raksan sisältä.

Aurinkoinen päivä

Lauantaina aurinko suorastaan tykitti valoa tänne saareen. Nappasin muutaman sisäkuvan kohta valmiista talosta.

Olohuoneen pitkä sivu on etelään. Olen jo aika innoissani kaikkien kasvien tuomisesta tänne. Ainakin saavat valoa!
Tästä kuvasta näkyy paremmin, että ihan vielä ei ole valmista. Parketti ylettyy olohuone-keittiön puoleen väliin.
Takan edustalta puuttuu vielä muutama rivi parkettia. Ja kappas, kuvassa on myös erittäin epävalmista terassia!
Asumme vielä vanhassa mökissä, mutta sänkyä on mallattu paikalleen. Samoin koirien joululahjaksi saamia petejä.

Saapa nähdä tottuuko sitä nukkumaan ihan näin valoisassa, mitä makuuhuoneemme nyt on. Täällä saa kyllä melkoiset auringonnousuherätykset. Tosin kesällä aurinko nousee sen verran idästä, että sitä ei etelän ikkunoista näe. Ehkä ihan hyvä, ettei vahingossa ruveta liian aamuvirkuiksi!

Tuntuu aika epätodelliselta, että talo alkaa oikeasti valmistua. Okei, onhan tässä vielä paljon tekemistä, mutta kuitenkin. Toinen epätodellinen fiilis tulee siitä, että tämä on tosiaan meidän talo. Olemme asuneet 6 vuotta alle 40 neliöisessä ulkoilman lämpötilaa seurailevassa mökissä. Tuntuu uskomattomalta, että meillä on jatkossa näin paljon tilaa ja lämmityskin pelaa maalämmöllä suurinpiirtein tasaisena. Käyttöönottoa odotellessa!

SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin

0

Comments

 1. Mielettömän kaunista, tyylikästä ja rauhallista arkkitehtuuria. Tykkään kovasti ja epätodelliselta taloprojektilta se näyttää näin ruudun toiseltakin puolelta :). Hyvä te, kohta se on totta, että pääsette muuttamaan tuohon unelmaan!

  1. Author

   Kiitos! Talon ulkomuoto on Jaakon kynästä. 🙂 Olen istunut tuolla olohuoneen lattialla lukemassa ja kylvämässä kevään taimien siemeniä (tietenkin)! Aika ihana olla niin avarassa tilassa puuhailemassa… 👍😊

  2. Kiitos! Talon ulkomuoto on Jaakon kynästä. 🙂 Olen istunut tuolla olohuoneen lattialla lukemassa ja kylvämässä kevään taimien siemeniä (tietenkin)! Aika ihana olla niin avarassa tilassa puuhailemassa… 👍😊

 2. Aivan ihana koti teille valmistumassa! ❤👍 Onnea jo nyt!
  Miten ihanasti saatte kuvankauniin saaristoluonnon teille sisälle asti! Tuosta itsekin haaveilen ja haaveilemme edelleen yhdessä!

  Olen käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti edelleen blogiasi lukemassa, vaikka omaani en olekaan päivittänyt tasan kolmeen vuoteen. Tänään kävin vaihtamassa sähköpostiosoitteeni ja tein pikaisen päivityksen elossaolosta!
  Elämä viiden teinin/nuoren aikuisen kanssa on niin täyttä, että liikenevää aikaa pitää priorisoida..

  Sydämelliset onnittelut teille sinne saareen! ❤❤
  Olette tietyllä tavalla elämässä vielä toteutumatonta unelmaamme! 😍

  1. Author

   No onpas superkiva kuulla sinusta! <3 <3 Olen silloin tällöin käynyt katsomassa blogiasi, että löytyisikö jotain uutta. Taidanpa käydä lukemassa sen taas! Viiden nuoren kanssa on varmasti vilskettä (vitsit miten muuten aika kuluu nopeasti!), mutta ehkä ehdit taas myöhemmin blogin pariin. 🙂

   Ja kiitos koti-onnitteluista! Odotan aika innolla sinne pääsemistä, vähän pitää vielä malttaa!

Jätä terveiset saareen!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.