Valot taivaalla

In Saaristo by saaressa

Uudenvuoden jälkeen voisi ajatella, että nyt katsotaan ilotulituskuvia. Mutta vähän erilaiset valot kuitenkin. Olin yhtenä iltana kuvaamassa merta, joka oli jäätymässä koko lahden alueelta. Pitkällä valotusajalla taivaanrantaan osui myös lentokonen jättämä viiva. Vähän aikaa kun katselin taivaalle, niin huomasin, että lentokoneita lentää todella paljon eri suunnissa. Jotenkin sitä ei normaalisti huomaa, olen ehkä tottunut ääniin ja osa lentää toki aika kaukanakin.

Valomiekka lähestyy etelästä
Älkää törmätkö tyypit!
Tämä näyttää vähän joltain erikoisompeleelta äidin vanhassa Singerissä.
Edelliset koneet lähestyivät Vantaata oikealta kuvan ulkopuolelta. Sitten saatiin pari konetta peräkkäin idästä kaarroksen kautta lentokentälle.
Hiljalleen jäätyvä meri oli huikean kaunis.

SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin

0