Erillään saaressa

In Arki saaressa by saaressa

Aloitimme Jaakon kanssa etätyöt jo muutamaa päivää ennen yleistä kehotusta siirtyä tekemään töitä kotona. Meillä on täällä todella rauhallista ja ruokaakin piisaa. Tein vähän varautumisostoksia jo muutama viikko sitten, kun lähes koko viikolle oli luvattu yöpakkasia. Ajattelin, että meri ehtisi mennä umpeen juuri niin, että veneellä olisi hankala kulkea, mutta jää ei kantaisi vielä potkukelkkailijaa. Niinpä sitä vessapaperia ja kaurapuurovärkkiä oli jo valmiina, eikä tarvinnut ostaa viimehetken ryysiksessä. Ainoa mikä uhkaa jatkuvasti loppua, on suklaa. En tajua miten edes voin syödä niin paljon suklaata, mutta hyvin näyttää uppoavan. Onneksi vaa’asta loppui kaksi päivää sitten patteri ja varapatteria ei ole.

Puuhailua

Kun mantereelle ei ole sen kummoisempaa asiaa, olemme pysytelleet kotosalla. Vaikka viihdymme kotona hyvin, on silti erikoinen fiilis yrittää muistaa pysyä täällä, eikä hakea kaupasta jokaista multapussia tai muuta, mitä mieleen tulee. Viikonloppua on täytetty mukavalla puuhailulla.

Tyhjensimme rännit (jo oli aikakin). Raksateline oli siihen loistava väline. Rullasin Jaakkoa eteenpäin terassia pitkin ja Jaakko kaapi havut laastiämpäriin.
Lakaisin terassin, joka oli tuulen jäljiltä aivan täynnä oksanpätkiä. Sompa antoi luudalle tahtia. Ja tämä lakaisu kävi melkein treenistä!
Saunapuut ovat lopussa ja pidimme halkopäivän aurinkoisena sunnuntaina. Minä tein halkoja ja haastoin Jaakon tekemään meille uuden halkotelineen eurolavan päälle. Lupasin sitten täyttää sen. Aika hyvä diili mun mielestä.
Hieno halkolava! Meillä on muuten muutama ylimääräinen eurolava, jos haluat vaikka askarrella halkolaatikon itsellesi. Laita viestiä!
Kuntoilu on jäänyt vähän vähemmälle, mutta voin sanoa, että näiden korkeassa vedessä vettyneiden pöllien siirtely kävi sellaisesta! Olen tekemässä uutta kurpitsapenkkiä ja siirtelen pöllejä niiden reunoiksi.
Oma kingkongini. Pölli ei siirtynyt tällä tyylillä!
Saaristokaupalla olemme käyneet hakemassa herkkuja ja ruokaa. Ihanaa saada jonkun muun tekemää ruokaa viikon jälkeen!
– Käsi rattiin, huudahti Jaakko.
– Ohjaan jalalla!
Oli kiire avata se halvatun suklaalevy.
Koirat ovat viihtyneet etätyöläisten kanssa. Tarjolla on kuitenkin ekstra-juustoja välipalaleipien kohdalla.

Meillä on siis kaikki hyvin, mutta muuten korona-virus liippaa läheltä perheitämme. On ollut karanteenia, korona-virusepäilyä omituisine oireineen ja yhdet ovat olleet jumissa Malagassa. Milloin on saatu lento ja parin päivän päästä se on peruttu. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että tilanteet perheissämme ovat menossa parempaan suuntaan. Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin0