Radiotähdet

saaressa Uncategorized 4 Comments

Pieni mediatiedotus tähän väliin… Bassoradion Starboard-ohjelma soittaa tänään satelliittipuhelun tänne veneelle ja haastattelee Tikkasta! Jos haluat kuulla Tiksin fiiliksiä viimeisien mailien ajalta, niin ohjelma alkaa 18:00 Suomen aikaa ja seiskalta on sitten soitto tänne veneelle.

Viimeinen meriaamupala veneellä on syöty käsittämättömän aikaisin. Yritämme tähyillä Barbadosta, mutta mitään ei näy. Tosin kuulemma se näkyi ihan pienen hetken ajan juuri kun Tiksi kävi kajuutassa. Sen jälkeen sitä ei ole näkynyt. Tasan ei käy onnen lahjat, toiset näkee maata ja toisia haastatellaan radioon!

Hiio – hoi!

Comments 4

 1. Menestystä!

  Sain Tertulta yhteystiedot.

  Terho Oulun kakkoskämpältä Sairaalanrinteeltä

  1. Post
   Author
 2. Onnea Annika ja miehistö maaliinpääsystä ja hienosta sijoituksesta!
  Oli hienoa seurata menoanne ja kokemuksianne päivittäin.
  Kalle ja Paula
  s/y Akvarelli

  1. Post
   Author

   Kiitos! Oli mukava jutella ennen lähtöä ja kiitokset blogisi osoitteesta! Täytyy pistää korvan taakse ja seurailla, jos sattuu pääsemään netin ääreen. Upea hella on vaihtanut paikkaa! Toivottavasti korjaushommat onnistuu!

Jätä terveiset saareen!