Kevätmaljan kohotus Gula Villanissa

In Veneretki by saaressa

Olimme sopineet etukäteen, että toisena viikonlopun päivänä me vain lorvimme. Meillä on ollut täällä saaressa vähän liikaakin vauhti päällä ja esimerkiksi pihahommia on tehty niin pitkään, ettei vaan jaksa enää tehdä mitään. Tarvitsimme lomaa saaresta/saaressa. Tuttu tunne varmaan monelle, joilla remontti/raksahommat muistuttavat olemassaolostaan jokaisena vapaana hetkenä. Lauantai valikoitui meidän olemispäiväksi, koska säätiedotus näytti sen kohdalla enemmän auringon kuvia ja ystävämme Maku ja Salla pääsivät kylään. Maku oli selvittänyt, että Gula Villan on avannut ovensa tältä keväältä. En tajua miten en ole huomannut mitään ilmoitusta, mutta otimme tiedon ilolla vastaan. Vasikkasaaressa sijaitseva Gula Villan on meidän lähiravintola ja kävimme siellä aika taajaan viime kesänä. Sovimme siis, että pienen veneajelukierroksen jälkeen käymme siellä aperatiiveillä ja palaamme sitten saareen grillailemaan.

SavedPicture-2014517211631.jpg

Terassi oli niiiin lämmin, talon seinustalla kelpasi todella istuskella!

SavedPicture-2014517211649.jpg

Kevätmaljaksi GT! Ensin näytti siltä, että tänään avanneesta Gula Villanista ei vielä löydy giniä, mutta meillä kävi tuuri ja jostain kellarin kätköistä saatiin ainekset kasaan.

SavedPicture-2014517211642.jpg

Täydellisen aterian alkupalat. Kaikilla oli jo tajuton nälkä, joten päätimme ottaa alkukeitot ennen grillaamista. Kyseessä on parsakeitto, aika perfect! Myös etanat saivat kehuja.

Palasimme saareen grillaamaan ja päätettiin vielä tehdä jälkiruoat ennen kuin Sallan ja Makun piti mennä katsomaan hoitokoiriaan. Jaakko on tehnyt superhyviä smoothieita ja sovimme, että hän näyttää taitojaan blenderin kanssa. Jaakko aloittikin smoothiehomman retostellen siitä, kuinka on pienestä asti tehnyt pirtelöitä ja sen homman hän pannarin tekemisen lisäksi osaa. Hyvin.

Pirun hyväähän se oli! Kokki kolmoselta vain unohtui se, että tuota blenderin kippoa ei voi laittaa aivan täyteen. Ja jos sen laittaa ihan piri pintaan, niin ainakaan sitä ei kannata jättää itsekseen vispaamaan. Lopputulos oli se, että saimme smoothiet lasiin, pöydälle, seinille ja lattialle… Päätimme suosiolla siirtyä laiturille smoothielle!

SavedPicture-201451721172.jpg

Ja loppuun vielä kevennyskuva kun Jaakko kävi heittämässä vieraat maihin ja ajeli hienon rinkula-aallon laiturin eteen.

Ihana ja kiva päivä! Vielä ehtii katsoa leffan ja syödä poppareita!

 

0