Vesi nousee

In Arki saaressa by saaressa2 Comments

Taitaa olla aika myöntää, että syksy on täällä. Istumme pikku-mökissämme raksavalon paisteessa. Ulkona on aivan säkkipimeää, vain muutama katuvalo näkyy mantereen puolelta. Sataa kaatamalla. On sellainen ilma, että on pakko keittää teetä. Myös vesi on noussut.

Ajelimme tänään kotiin töistä ja katselimme meren selällä harjoittelevia melojia. Ehkä vähän liiankin keskittyneesti. Merestä löytyi nimittäin aarre, jonka päälle melkein ajoimme.


SavedPicture-2014820212957.jpg

Oijoi, aurinkotuoli on lähtenyt merelle! (Ja jes, kerrankin merestä ei löydy meidän omat tavarat!)

SavedPicture-201482021304.jpg

Kuka tunnistaa omakseen? Täältä sen saa taas kotipihaansa.

SavedPicture-201482021309.jpg

Salaattipaatti lähtee kohta vesille! Normaalisti ranta jatkuu tuohon kivelle asti. Vielä ei kuitenkaan olla lähellä edes meidän näkemää ennätystä.

SavedPicture-2014820212948.jpg

No oli se aika lähellä se meidänkin rantatuolin meriseikkailu. Voidaan ehkä sanoa, että otimme sen talteen eilen aikalailla viime hetkillä.

0

Comments

  1. Meillä taitaa nyt sitten lähteä kans puolet kamoista seilaamaan… Pahus vieköön. Muuten, oli tosi kivoja postauksia kesältä – luin monta juttua takautuvasti ja aikamoisia leija- yms. seikkailuja teillä on ollut!

    1. Meillä nousee ja laskee tässä vesi aika paljon. En ole huomannut, että ulompana saaristossa veden eläminen olisi näin isoa. Eli ehkäpä tavarat pysyy paikallaan. 🙂

      Mä olen ollut kesällä aika laiska kirjoittamaan, kolme viikkoa meni ilman mitään tekstejä. No, välillä on hyvä pitää luovaa taukoa ja keskittyä vaikkapa Villa Idurin ja muiden kirjoituksiin!

Jätä terveiset saareen!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.