Kesäkurpitsa pataan

In Arki saaressa, Aurinko, Kasvimaa, Ruoka by saaressa

Kesäkurmitsa oli aivan varkain tehnyt yhden täysikokoisen kesäkurpitsan. Se on vasta toinen tänä kesänä, jostain syystä lähes kaikki alut mädäntyneet toisesta päästä. Tämä versio oli yllättäen kasvanut isoksi! Lisäksi päätin katsoa jos ämpäriperunoista saisi vähän pottuja. Laitoin perunat vasta kesä-heinäkuun vaihteessa ämpäriin, kun muutakaan tilaa ei ollut, ja nyt sieltä löytyi pikkuperunoita. Muutama kirsikkatomaatti oli myös kypsynyt. Muuten tomaatit ovat kyllä aivan pieniä ja vihreitä, saa nähdä ehtiikö ne kypsyä ollenkaan.

SavedPicture-201482122209.jpg

Pakko kehua illan reseptiä! Olin jostain lukenut, että kesäkurpitsasta voi tehdä hyviä pihvejä raastamalla. Okei, idea lienee siinä, mitä kesäkurpitsan kanssa raastetaan, nimittäin halloumia! Näiden lisäksi heitin kulhoon kananmunan, mintunlehtiä (suosittelen), mustapippuria ja vähän jauhoja sitomaan nestettä. Sit vaan pannulle ja paisto molemmilta puolilta. Kuvaa en ehtinyt ottaa, syötiin niin nopeasti pois. Suosittelen!

0