14,8

In Arki saaressa by saaressa

Maanantai-ilta oli ensimmäinen oikeasti syksyinen sää, enkä tarkoita nyt niitä ihanan kirkkaita aurinkoisia syyspäiviä. Koko päivä oli harmaa. Sen verran olimme katsoneet säätietoja, että tiesimme tuulen nousevan illalla. Täysin tavoillemme poikkeavasti kävimme ulkona katsomassa onko kaikki tavarat niin, että tuuli ei riepota niitä mennessään. Yleensä käymme vasta aamulla toteamassa, että ai hitsiläinen, tuuli onkin vienyt pressun tuosta ja nakannut grillin mereen. Nyt lisäsimme meidän levypinon päälle pressun painoja jo etukäteen ja minä kävin poimimassa tomaatit talteen. Hyvä me!

SavedPicture-201492372750.jpg

Illalla satoi niin, että räystäältä tuli vedet yli.

Arvasimme, että pohjoisesta ja koillisesta puhaltava tuuli viilentää meidän mökkeröistä yön aikana, joten lämmitimme Porin Matin puhkumaan meille lämpöä niin, että illalla oli suorastaan vaikea nukahtaa kuumuuden takia. Kuuntelin tuulen ujellusta ja mietin löytyykö kaikki tavarat aamulla oikeilta paikoiltaaan.

Peiton alla oli aamulla ihanan lämmin. Sen sijaan mökissä ei ollut. Mittari näytti 14,8 astetta. Nyt tuli lämpökerrastolle ja villasukille käyttöä! Ja miten ihmeessä löydän tällaisessa tilanteessa AINA vain yhden villasukan? Patteri äkkiä puhkumaan lämpöä kylppäriin, jossa koirat asustaa päivän. Illalla meillä on melkoinen lämmitysurakka tuvan kanssa! Vielä emme anna periksi koko tuvan patterilämmitykselle, vaan yritetään hippeillä puulämmityksen varassa. Katsotaan kauanko jaksetaan!

0