Kätevä emäntä siivoa

In Arki saaressa by saaressa2 Comments

Pyyhälsin eilen kotiin ja reippauden puuskassa päätin, että voisi vähän siivota. Jaakko järjesteli paikkoja, jotka menevät 40 neliössä todella nopeasti sekaisin. Minä tartuin rikkakihveliin ja sitten imuriin. Vartissa koti oli yhtäkkiä suorastaan kaunis! Omine puutteineen, mutta meidän silmä ei niitä enää näe. Istahdin tyytyväisenä koneelle tekemään opiskeluhommia.

Sitä ennen olin laittanut imurin paikalleen (sille ei kyllä oikeasti ole mitään paikkaa), PorinMatin viereen. Harmi juttu, että unohdin PorinMatin olevan tulikuuma. Lopputulos oli reikä imurin letkussa ja muovia kaminan luukussa… Hyvä juttu, kannatti siivota!

SavedPicture-20141022164.jpg

Meille tulee lauantaina vieraita, joten imuria tarvitaan pian uudestaan. Saa nähdä toimisiko ilmastointiteippi tässäkin asiassa!

0

Comments

  1. Mitä tästä opimme – ei kannata siivota? 🙂

    Mä kokeilisin itse laittaa jesarin alle wc-paperi hylsyn (viiltää auki ja mallaa). Tulis pyöreemmäksi eikä pölyt tarttuis jesariin.

  2. Haha, juuri näin! Mielenkiintoinen ajatus veskipaprun hylsystä. Tämä ehdittiin kuitenkin korjata jo uudella lempiteipilläni höyrynsulkuteipillä. Putki oli sulamiskohdastaan mennyt niin kapeaksi, että se oli pakko poikkasta ja sitten palat toisiinsa leveällä höyrynsulkuteipillä. Toimii! 🙂

Jätä terveiset saareen!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.