Kätevä emäntä siivoa

In Arki saaressa by saaressa

Pyyhälsin eilen kotiin ja reippauden puuskassa päätin, että voisi vähän siivota. Jaakko järjesteli paikkoja, jotka menevät 40 neliössä todella nopeasti sekaisin. Minä tartuin rikkakihveliin ja sitten imuriin. Vartissa koti oli yhtäkkiä suorastaan kaunis! Omine puutteineen, mutta meidän silmä ei niitä enää näe. Istahdin tyytyväisenä koneelle tekemään opiskeluhommia.

Sitä ennen olin laittanut imurin paikalleen (sille ei kyllä oikeasti ole mitään paikkaa), PorinMatin viereen. Harmi juttu, että unohdin PorinMatin olevan tulikuuma. Lopputulos oli reikä imurin letkussa ja muovia kaminan luukussa… Hyvä juttu, kannatti siivota!

SavedPicture-20141022164.jpg

Meille tulee lauantaina vieraita, joten imuria tarvitaan pian uudestaan. Saa nähdä toimisiko ilmastointiteippi tässäkin asiassa!

0