Atlantin ylityksen seuraaminen

In Uncategorized by saaressa

Tässä on muutama vinkki, jos haluat seurata ARC:issa mukana olevia veneitä ja meidän ylitystä.

Saaressa-blogi

Päivitän www.saaressa.com-blogia ainakin silloin tällöin. Kuvia tulee ehkä jälkikäteen, koska kuvien lataaminen satelliittiyhteyksien kautta on… hmmm… hinnakasta. Yhden megan lataaminen maksaa 10 dollaria. Joten tekstipäivitystä tulossa!

ARC-logit

ARC:n sivuilla on logi, jota päivitämme todennäköisesti useammin. Kirjoituskieli on englanti, sillä ARC tarkistaa logit ensin, ettemme kirjoita mitään tuhmuuksia heidän sivuilleen. Ja siten muutkin veneet tietävät mitä kirjoittelemme. Daily logit näkyvät täältä: http://worldcruising.com/arc/dailylogs.aspx. Alasvetovalikosta valitaan veneen nimi ja meillähän se on Defyr. En ole vielä ehtinyt kirjoittaa yhtään logia, joten Defyrin alta löytyvät viime vuoden ylityksen logit. Siellä on muidenkin suomalaisten veneiden logeja. Suomesta menossa mukana ainakin Dussel, Sailjet 40, Leeway, Safa, Sissi, Leopard ja Monsterproject.

Fleettracker

Viime vuonna kun isä ja sisko ylittivät Atlanttia, oli sormi koko ajan Fleettrackerin refresh-napin päällä. Oli nimittäin jännä seurata veneiden menoa Atlantin yli! Sovellus ilmoittaa sijainnin, nopeuden, suunnan ja sijoituksen. Se löytyy täältä: http://worldcruising.com/arc/eventfleetviewer.aspx. Me olemme luokassa F ja veneen nimellä löytyy myös sijainti. Kuten näkyy, paatti on tällä hetkellä tukevasti Las Palmasin satamassa. Huomenna aloitetaan sitten eteneminen! Täältä voi tietenkin seurata kaikkia muitakin veneitä, kuten esimerkiksi sitä, että rikkooko Leopard todella ARC:n reittiennätyksen vai ei?

Toivottavasti huomenna päästään matkaan!

 

 

0