Kohti Ranskaa!

In Uncategorized by saaressa

Pedro siniraitaisessa paidassaan todella saapui moottoriveneellään Ponta Delgadaan perjantaina iltapäivällä. Hänellä oli mukanaan minun käsilaukkuni. Aika uskomaton juttu. Käsilaukku pääsi omalle Azoreiden risteilylle ja heti perään purjehtimaan Ranskaan. Huippua!

Lähdimme siis liikenteeseen lauantaina kuuden aikaan. Miehistössä meillä on minun ja Jaakon lisäksi Ville sekä tuoreena jäsenenä Lauri. Eli neljän hengen porukalla mennään. Meillä on aika rauhallisen näköiset kelit, joten olemme tehneet kolmen tunnin vuoroja niin, että yksi kerrallaan on kannella. Näyttäisi siltä, että kelit rauhoittuvat pian liikaakin. Erittäin suuri tyyni alue saavuttaa meidät huomenissa ja meillä on edessä todella paljon moottorointia. Olemme jopa ostaneet extra-kanistereita dieseliä, vaikka se onkin periaatteitamme vastaan. Perille pitää kuitenkin päästä!

Tähän mennessä kaikki on mennyt mukavasti ja olemme nauttineet vauhdikkaasta purjehduksesta sekä hyvästä ruoasta. Pitäkää peukkuja, että pystymme purjehtimaan mahdollisimman pitkään!

0