Kuvauspäivä saaressa

In Koirat, Suppailu by saaressa

Jaakon ystävä otti yhteyttä ja kysyi, voisiko hän tulla kuvaamaan asiakkaalleen lifestyle-kuvia meille saareen. No todellakin! En ole koskaan nähnyt oikeita kuvauksia, joten idea oli mielestäni mitä mainioin. Kuvausryhmällä kävi mieletön tuuri, sillä aurinko pilkisteli jo aamupäivällä pilvien välistä ja lopulta paistoi ajoittain ihan kunnolla.

Ideana oli kuvata tavallisia mökkeily- ja rantapuuhasteluja. Kuvauslokaationa käytettiin monipuolisesti meidän tonttia. Kuvattiin esimerkiksi riippukeinulla hengailua, rantatuoleilla lekottelua, pihatöitä ja saunomista.

Saunan edustalla kuvattiin suppailua.

Saunan edustalla kuvattiin suppailua. Tuli itsellekin vähän SUP-kuume. Meidän oma sup on Defyrissä matkalla kotiin, mutta saamme sen Suomeen vasta elokuun puolen välin jälkeen. Olisi aika täydellistä lähteä supilla lähikioskille jäätelölle

Suurin hetkeen näkemäni sudenkorento rakastui kuvaajan, Mikon, vaaleanpunaiseen paitaan. Saimme käydä kuvaamassa todella läheltä ja se ei häiriintynyt ollenkaan. Kun se sitten hätisteltiin liikkeelle, pyrähti se pienen lennon ja laskeutui nopeasti uudestaan paitaan.

Suurin hetkeen näkemäni sudenkorento rakastui kuvaajan, Mikon, vaaleanpunaiseen paitaan. Saimme käydä kuvaamassa todella läheltä ja se ei häiriintynyt ollenkaan. Kun se sitten hätisteltiin liikkeelle, pyrähti se pienen lennon ja laskeutui nopeasti uudestaan paitaan.

Jussi kuvaamassa rantatuolissa hengailua.

Jussi kuvaamassa rantatuolissa hengailua.

Koiramme Pipo pääsi myös joihinkin kuviin mukaan. Se ei ollut alunperin tarkoitus, mutta koira yksinkertaisesti liimaantui kiinni malleihin ja hengaili kuvauspaikalla heidän kanssaan. Kuvauspalkkio tuli rapsutusten muodossa, joita se oli varsin tehokas kerjäämään. Uhrina Hanna.

Koiramme Pipo pääsi myös joihinkin kuviin mukaan. Se ei ollut alunperin tarkoitus, mutta koira yksinkertaisesti liimaantui kiinni malleihin ja hengaili kuvauspaikalla heidän kanssaan. Kuvauspalkkio tuli rapsutusten muodossa, joita se oli varsin tehokas kerjäämään. Uhrina Hanna.

Robotti-helikopteri-kamera!!! Siistiä! Tätä oli todella mielenkiintoista seurata, sillä en ole tällaistakaan nähnyt aiemmin livenä. Pipokin pääsi katsomaan kopterin laskeutumista ja sai sille raivarit. Tämä oli selvästi uudentyyppinen lokki, jolle kuului antaa sapiskaa.

Robotti-helikopteri-kamera!!! Siistiä! Tätä oli todella mielenkiintoista seurata, sillä en ole tällaistakaan nähnyt aiemmin livenä. Pipokin pääsi katsomaan kopterin laskeutumista ja sai sille raivarit. Tämä oli selvästi uudentyyppinen lokki, jolle kuului antaa sapiskaa.

Robotti kävi korkealla ja saimme kuvan saaresta muistoksi. Wau! Tästä kuvakulmasta ei olekaan mestoja ennemmin tarkastettu! Kuvaaja: Jussi Korkeela.

Robotti kävi korkealla ja saimme kuvan saaresta muistoksi. Wau! Tästä kuvakulmasta ei olekaan mestoja ennemmin tarkastettu! Kuva: Jussi Korkeela.

Kannattaa muuten järjestää jokin tämän kaltainen häppeninki, ei ole piha ollut hetkeen niin kivan näköinen. Heräsimme aikaisin aamulla ronttaamaan venevajan purusta kertyneitä lautoja pois ja muutenkin siistimään sinne tänne jäänyttä tavaraa. (Tokikin ne lautakasat on nyt vain eri paikassa, eli tilanne ei varsinaisesti korjaannu, vaan siirtyy toiseen paikkaan. Silti, tuntuu siltä kuin olisi enemmän tilaa, kun roju on korjattu pois ja keskittyy vain yhteen nurkkaan tontilla!

0