Vuosi sitten ei ollut harmaata

In Arki saaressa, Karibia by saaressa

Nyt on ollut niiiin harmaata, että taidanpa muistella vähän aurinkoisempia päiviä. Tuntuu kuin koko kevät olisi peruttu ja jääkään ei tunnu lähtevän tyyliin ikinä. Välillä sitä miettii missä oltiin vuosi sitten. Ja sehän oli Guadeloupella! Meri oli vellonut ihan tarpeeksi matkalla Dominicalta Ranskan puolelle ja olikin mukava päästä sataman rauhaan. Ja vielä modernin sataman.

Satamassa tapasimme jälleen Swan Caramialla maailmaa kiertävän Markun, jonka kanssa vietimmekin iltaa. Markku on edelleen matkalla ja hänen reissuaan tulee koko ajan seurattua hänen blogistaan. Guadeloupella meillä oli veneen vahaushommat ja siinä menikin useampi päivä. Sitten lähdimme kiertämään Guadeloupea itäpuolelta ja meillä oli edessä ensimmäinen kohtaaminen venetorakan kanssa. Pienen vastatuulipätkän jälkeen vuorossa oli kiteleiri ja upeat aurinkoiset kelit.

Matka Guadeloupella oli hyvää aallokkoa. Vettä tuli laidan yli säännöllisesti ja muutaman tunnin jälkeen tämä kippari olikin jo ihan tyytyväinen tasaisesta satamasta.

Matka Guadeloupella oli hyvää aallokkoa. Vettä tuli laidan yli säännöllisesti ja muutaman tunnin jälkeen tämä kippari olikin jo ihan tyytyväinen tasaisesta satamasta.

Storaa ulos! Jaakko on kannella vääntämässä kampea. Storan ulos- ja sisäänveto hoidetaan meidän veneessä mastolta. Se on ehkä vähän heikko juttu kovassa kelissä, ketään ei oikein kiinnosta mennä mastolle vinssailemaan.

Storaa ulos! Jaakko on kannella vääntämässä kampea.

 

Tasan vuosi sitten tämä oli meidän päivällinen. Tonnikalaa, bonitoa, nakkia ja banaania! Huh, mutta se oli muistaakseni hyvää! Ja pieni yhtymäkohta tähän päivään. Meillä olisi tänään menuussa savustettua särkeä säilykepurkista. Mikä on oikeasti todella hyvää.

Tasan vuosi sitten tämä oli meidän päivällinen. Tonnikalaa, bonitoa, nakkia ja banaania! Huh, mutta se oli muistaakseni hyvää! Meillä oli siis menossa säilykkeiden tyhjennyspäivät. Ja pieni yhtymäkohta tähän päivään. Meillä olisi tänään menuussa savustettua särkeä säilykepurkista. Mikä on oikeasti todella hyvää.

Lähdössä kiteilemään pienelle saarelle Antigualla!

Lähdössä kiteilemään pienelle saarelle Antigualla! Nyt on muuten Alepan kassi kaukana kotoa.

Back to reality, vähän harmahkoa on!

Back to reality, vähän harmahkoa on!

No sellaista. Välillä sitä miettii, että voisihan sitä olla tuolla lämmössäkin. Ei haittaisi. Mutta toisaalta, täällä alkaa kohta kevät, viimeistään kuukauden päästä jäät ovat häipyneet. Ja vaikka on harmaata, niin siinäkin on oma kauneutensa. Sitä paitsi kaikki ystävät, perhe ja koiratkin ovat täällä. Ehkä on hyvä näin ja matkustaa välillä valokuvien kautta takaisin reissuun.

Harmaan illan piristykseksi aiomme nyt lähteä jäälle potkukelkkailemaan. Kisa naapurisaareen ja takaisin alkaa nyt!

 


SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin

Jaa facebookissa

0