Geo-kätkö ja lisää kevään merkkejä

In Arki saaressa by saaressa

Meilllä on ollut tänään ihana ja aurinkoinen retkipäivä siskoni ja kumityttöni kanssa. Päätimme lähteä aamulla läheiselle geokätkölle. Sää oli aivan täydellinen! Pakkasimme Millan kelirikkoveneeseen ja Kaija lainasi Jaakon pelastautumispukua. Koirille laitettiin pelastusliivit päälle. Ja niin olimme valmiita retkeilyyn!

Kohti geokätköä!

Kohti geokätköä!

Rantautuminen kaislikkoon.

Rantautuminen kaislikkoon. Rantautuminen onnistui vasta toisella kerralla. Ekalla yrityksellä minä menin edellä ja jalka mulahti jään läpi. No, ei edes kumisaapas kastunut kokonaan, joten selvisin vain hajuhaitoilla. Nimittäin jään alta paljastunut kaislikko oli vähän pahan hajuista. Tästä kohtaa päästiin maihin ilman nenästä kiinni pitämistä.

Geokätkö löytyi kivikasan alta! Milla sai kätköstä hienon rintanapin ja tilalle laitettiin avaimenperä.

Geokätkö löytyi kivikasan alta! Milla sai kätköstä hienon rintanapin ja tilalle laitettiin avaimenperä.

Sitten matkaan kohti kotia. Sompa on taas meno päällä!

Sitten matkaan kohti kotia. Sompa on taas meno päällä!

Vetäjä on tyytyväisen näköinen,vaikka kakkosvetojuhta luistikin hommistaan valokuvaamisen varjolla.

Vetäjä on tyytyväisen näköinen,vaikka kakkosvetojuhta luistikin hommistaan valokuvaamisen varjolla.

Milla päätti onkia ja....

Milla päätti onkia ja….

...Sompa leikki kalaa, joka hyökkäsi kaislatupsun kimppuun.

…Sompa leikki kalaa, joka hyökkäsi kaislatupsun kimppuun.

KEVÄTTÄ TEKEE

Joutsenten avolampi on kasvanut ja muutenkin joutsenia on alkanut näkyä yhä enemmän. Retken lopuksi kävimme siskoni kanssa katsomassa ihan kapeaa, mutta pitkää railoa. Se halkoo ison jään poikki ja siitä näkee selvästi, kuinka meren puolen jää nousee rannempana olevan jään päälle. Mutta vielä jää kestää ja pystymme liikkumaan helposti saareen ja takaisin.

Jääkepin apukantaja.

Jääkepin apukantaja.


SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin

Jaa facebookissa

 

0