Iskä on Atlantilla!

In Purjehdus by saaressa

Viime päivinä facebook on muistuttanut minua jatkuvalla syötöllä kolmen vuoden takaisesta lähdöstä Atlantin yli. Ja voi, onhan siinä tullut aika siistejä muistoja mieleen… Nyt on kuitenkin ollut aivan toinen syy seurata ARC-uutisointia, sillä isäni Alf on jälleen purjehtimassa ARC:ssä Atlantilla. Ei kuitenkaan omalla veneellään. Hän tutustui ARC Europessa 2014 brittikolmikkoon, jonka kanssa käytiin tiukkaa kamppailua legien herruudesta. Ja legien jälkeen otettiin mittaa baarissa, ainakin siltä näytti kun saavuimme yhtä matkaa Portugaliin ja mekin olimme Jaakon kanssa Defyrin kyydissä.  Purjehduksessa väitän Defyrin voittaneen, mutta baarissa britit olivat aika lyömättömiä. Ystävyyshän siinä syntyi  ja niinpä Charlie ja David pyysivät Alfin mukaan uudelle Atlantin ylitykselle.

Lähtö oli viime sunnuntaina ja takana on viikon verran purjehdusta. Paattina on Jeanneau Sun Odyssey 479, jonka nimi on Mischief. Matkalle on osunut jo vähän myräkkääkin, mutta muuten kaikki vaikuttaa olevan hyvin. Mischiefin blogivastaava on Charlie, jonka kuivakka brittihuumori jaksaa naurattaa. Mischiefin logit voi käydä lukemassa ARC:n sivuilta.

Porukka on valmiina lähtöön!

Mischief on ihan kelpo-kokoinen paatti.

 

Mischief on ARC:ssä luokassa C ja luokkaa johtaa suomalainen vene Lumikki! Hienoa purjehdusta! Heidän logejaan tai blogiakaan en löytänyt netistä, jos jollain on osoite, niin pistäkääpä kommentteihin. Olisi mukava kuulla miten purjehdus sujuu. Muita suomalaisia veneitä mukana ovat Aava, Vahine, Lucky Lady ja Sissi. Heidänkään kuulumisia en löydä netin syövereistä, joten linkit ovat tervetulleita!


SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin

Jaa facebookissa

 

0