Aamusuppailu koirien kanssa

In Arki saaressa by saaressa

Kevätsäät ovat olleet nyt niin upeat, ettei meinaa edes tajuta, että on vasta toukokuun puoliväli. Olisipa kesälläkin näin komeaa ja varjossa vielä vähän lämpimämpää. Yleensä tuuli nousee aamupäivällä ja se tuntuu puhaltavan koko ajan itä-kaakko -suunnasta, joka osuu suoraan meidän pihaan. Suppailemaan kannattaa lähteä mieluiten aamulla, ennen kuin tuuli nousee. Tai ainakin jos haluaa lähinnä lipua eteenpäin, eikä urheilla!

Sain Jaakon yllytettyä mukaan ja lähdimme pikkulenkille koirien kanssa. Ihan vain saaren ympäri, sillä koirat kannattaa totuttaa ensin rauhassa lautailuun ja tehdä pidempiä retkiä myöhemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASompa hyppäsi Jaakon laudalla ja Pipo minun. Kaikki meni hyvin, paitsi sitten Sompa näki, että minun laudalla annettiin namia. Eikä silloin malta olla paikallaan, kun jossain jaetaan ruokaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERALopulta jengi asettui paikoilleen ja pysyi nätisti istumassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASompalla on silti namit ja aamuruoka mielessä.

Luontobongaukset

Parasta suppailussa on sen lempeys. Sitä on mielestäni vaikea suorittaa hampaat irvessä, koska eteenpäin ei kerta kaikkiaan pääse kovinkaan vauhdikkaasti. Tyynellä ilmalla on ihana vain lipua eteenpäin ja katsella ympärilleen. Linnutkin suhtautuvat yllättävän rauhallisesti hitaasti etenevään suppailijaan, joten laudalta voi tarkkailla hiljakseen luontoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABongasimme joutsenen pesän kaislikosta. Aikamoisen kaislakeon päällä haudotaan munia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASe on pupu-pitkäkorva! Pupu on siis edelleen saaressa ja hengissä ja tässä on nyt todiste, että en ole puhunut viimeksi omiani. Kuva on vain kurjaa suttua. Pidän suppaillessa mukana vain vedenpitävää pokkaria ja sen kuvanlaatu saa minu joka kerta menemään kamerakaupan verkkosivuille kuvaamisen jälkeen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPipo osasi rauhoittua tarkkailuasemiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKiinnostavimpia olivat kotipihan hanhet, jotka kaakattivat meille pikkusaaresta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKotipihan vesi sen sijaan ei näyttänyt kovin kivalta. Uimaan? Ei kiitos!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJaakko ja Sompa olivat laiturilla ennen meitä. En ehtinyt nostaa lautaa vedestä, kun Sompa jo hyppäsi minun laudalle nautiskelemaan. Jokin tässä suppailussa kiinnostaa koiria!

Lisää näitä päiviä kiitos! Purjehtiessa tuuli on ihan kiva juttu, mutta noin muuten nämä tyynet ja leppoisat aamut ovat vain aivan parhaita!

 


SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin

Jaa facebookissa

0