Kaunis pakkaslauantai

In Jäätilanne, Meri by saaressa

Perjantaina pakkanen nousi vuoden huippulukemiin, eli noin -4 asteeseen. Koska päivä oli tyyni ja pilvetön, alkoi meri jäätyä. Töistä kotiin tullessa saimme kyntää Busterilla paikoin sentin paksuisessa jäässä. Sellaisesta jäästä Buster selviytyy leikiten. Lauantaina heräsin hieman ennen yhdeksää ja rillittömänäkin huomasin upean punaisen aamun kajon. Puin nopeasti vaatteet päälle ja pinkaisin ulos koirien sekä kameran kanssa.

Joutsenet olivat rikkoneet itselleen pienen lätäkön jään keskelle.
Ne tekivät jäänsärkijäoperaation ja siirtyivät pian saunan edustalle, jossa on yksi niiden lempipaikoista.
Joutsenet sukivat kovasti itseään. Olisiko kyseessä jäänpoisto sulista yön ja jään rikkomisen jäljiltä?
Joutsenet, sauna, auringonnousu… Olin pakahtua onnesta! Ihanaa olla kotona!

Aamu oli niin kaunis, että taidan palata näihin kuviin vielä pari kertaa. Sade ja kova tuuli veivät jo illalla pois valkoisen kuuran ja maa on jälleen kuran peitossa. Saapa nähdä milloin saamme jäätä.

SEURAA SAARIELÄMÄÄ:

Facebook

Instagram

Bloglovin0